Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

LS2 FF396 TRON

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı RulingMoto adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Söylemek istediğimi aşırı yanlış şekilde anlamışssınız. ben size tekrar olarak şöyle açıklıyım. siz bazı şeyleri olduğundan daha hızlı yaparsanız karşılığını alırsınız bu garsonluktada böyledir işini iyi yaparsan bahşişi alırsın. Biz ise yaptığımız şey: Mal yüklenmesi 12.saat sürüyorsa bu saati 8-9'a indirmek bundan mütevellit ulaşması gereken yere 10 saat gibi bi rakamda önce ulaşıyor ve şirket ücretlerini erken almış oluyor. şirketlerin anlaşmalarında belli bi süre zarfı vardır 12-24 gün bu ürün 12 günden önce teslim edilirse alacağı ücret. %X oranda artar 12-24 arası teslim ederse sözleşmedeki ücretten ödenir 24 günü geçtiği anda ise ürün sözleşmede belirtilen fiyatta günlük olarak düşüşe geçer. (Teslimat süresi rakamları kesin olarak belli değildir örneklendirmek amacıyla verilmiştir.) 8 saatlik bi kazanç demen nerdeyse 1 gün önceden teslim demek. ama 8-9 saat geç yüklenmesi ise 1gün sonra teslim demek. 1 GÜN ÖNCE dağıttığı siparişten 100,000$ kazanıyorsa (%1) olarak alınırsa 1000$ yapar buda 101,000$ yapar. 1 GÜN GEÇ tesliminde ise yine (%1) alınırsa 99,000 gibi bi rakam elde edeceği anlamına gelir.
    Bu durumda bizimde yaptığımız ufak bir ricayı kabul ediyorlar ben çıkıpta demiyorum işte 1000 tane kaskı 150 dolar gibi bir fiyattan alıyoruz veya her gün gidipte kask almıyoruz. kazandırdığımız binlerce dolar varken adam sence 1 kaskı düşünür mü ? ya ben size anlatamıyorum yada siz anlamak istemiyorsunuz hasmet bey gerekli açıklamayı bu yazımda detaylı olarak yaptığıma inanıyorum iyi günler diliyorum.

Edit : Sözleşmedeki fiyatlar ülkedeki o ürüne uyguladığı kdv oranın 2 katı kadar artabiliyor.
    Kargo şirketi taşımayı erken yaparsa teşvik alıyordur, hatta bunu da elemanlarıyla paylaşıyordur, inanırım.

Ancak Arai kask sadece yetkili mağazalarda satılan birşey. Satış mağazasına gitseniz orada kimse sizi tanımaz, ki zaten bayi kaskı beşte biri fiyatına alıyor olamaz ki bu derece fahiş indirimi kabul edebilsin. Direk fabrika ancak böyle fahiş bir indirimi yapabilir. Port'ta fabrika satış yetkilisi bulunduracak ta değiller. E konteynerden bi tane kask çıkarıp "aha gülüm bu senin" durumu yok. Arainin sadece teşvik olsun diye direk kargo elemanlarına fahiş ucuzlukta kask vermek için düzen oluşturması lazım, ki hiç akla yatmıyor. Direk nakit teşvik her türlü daha etkili ve ucuz, hem de herkesin istifadesine açık.

Genel bilgi vermek yerine direk parayı hangi tür görevliye ödeyip, kaskı nereden aldıklarını söyleyebilir misiniz?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    150 dolarsa arai RX-7 gp Doohan TT varsa 2 tane alıyım hemen....

Motosikleti
    (Şuan Motorsuz)
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kargo şirketi taşımayı erken yaparsa teşvik alıyordur, hatta bunu da elemanlarıyla paylaşıyordur, inanırım.

Ancak Arai kask sadece yetkili mağazalarda satılan birşey. Satış mağazasına gitseniz orada kimse sizi tanımaz, ki zaten bayi kaskı beşte biri fiyatına alıyor olamaz ki bu derece fahiş indirimi kabul edebilsin. Direk fabrika ancak böyle fahiş bir indirimi yapabilir. Port'ta fabrika satış yetkilisi bulunduracak ta değiller. E konteynerden bi tane kask çıkarıp "aha gülüm bu senin" durumu yok. Arainin sadece teşvik olsun diye direk kargo elemanlarına fahiş ucuzlukta kask vermek için düzen oluşturması lazım, ki hiç akla yatmıyor. Direk nakit teşvik her türlü daha etkili ve ucuz, hem de herkesin istifadesine açık.

Genel bilgi vermek yerine direk parayı hangi tür görevliye ödeyip, kaskı nereden aldıklarını söyleyebilir misiniz?
    Yine dediğimi yanlış anladınız bakın ilk olarak biz bi kargo şirketi grubuna girmiyoruz. ulusal denizcilik ulaştırmadan dünya 5.si bir şirket kargo şirketi değil kargo şirketleri Aras kargo yurt içi kargo gibi firmalardır evden eve kapıdan kapıya teslimat yapan şirketlerdir. biz evden eve nakliyede yapmayız. bizim işimiz japonya gümrüğünden malı alıp yetkili bayilerin bulundu ülkelerin gümrüğüne bırakmaktır örneğin. Aliağa/ambarlı/gemlik gibi gümrük bölgelerine bırakırız ve erken teslimatta biz sizin deyiminizle kargo şirketi değil direk olarak Arai Helment LT'nin kendisi para kazanıyor bizim bu fiyata aldığımız yerde Arainin üretim yapan yeri. direk fabrikası ne biz bunu distribütör'den nede Yetkili satış mağzasından alıyoruz satın aldığımız yer Direk arainin sahibinin bulunduğu japonya saitama ili genel merkez ofisindeki CEO Michio Arai iletişim bilgilerini etik olmayacağından dolayı paylaşmıyorum. sadece malzeme ücretini ödüyoruz anlatmak istediğim bu beyefendi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:57 ----------

Alıntı Alonedark93 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    150 dolarsa arai RX-7 gp Doohan TT varsa 2 tane alıyım hemen....
    dostum gemiler bu sabah öğlen 2 De kalktı bir dahaki japonya gemisi 04-04-2017 tarihinde maalesef 2 ay var o tarih gelidiğinde kontak sağlarsak sadece istediğiniz 1 modelden 1 adet getire bilirim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:59 ----------

Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Bu arada ek olarak bizim adımıza görüşme yapan kişilerse schenker bölümünden japon ve çin asıllı çalışanlardır. çünkü gemi kalktığında beyanneme düzenlenir beyannamede düzenlenir beyanneme içeriğinde firma bilgileri mal bilgileri adet kilo vs. bulunur taşıma işlerindede konşimento düzenlenir konşimentonun 1 nüshasında taşıyan şirketin ceosunun imzası ve kaşesi onun yanındada yetkili şirketin ceosunun kaşesi ve imzası bulunur bunu her taşımada almak zorunludur.. Ve şirket olarak her dilden her milletten insan çalıştırıyoruz çünkü. şirket sahipleriyle görüşülürken şirket sahibinin anadilini konusan bir insan olması gerekiyor. yanlış anlaşılmalar olmasın diye. Örnek vermek gerekirse türkiyedeki bir çok atasözü ve deyim ingilizcede yok. ve biz günlük hayatımızda istemsizce bunu kullanıyoruz. eğer bunu yabancı bir dilde kullanırsak ve yahut kullanmaya çalışırsak biranda milyon dolarlık anlaşmalar çöp olabilir buda firma adına zarar demektir anlata bilmişimdir bu sefer umarım.
    Motor ruhunu ele geçirdiyse, Asla bu duyguyu değiştiremezsin!

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı RulingMoto adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yine dediğimi yanlış anladınız bakın ilk olarak biz bi kargo şirketi grubuna girmiyoruz. ulusal denizcilik ulaştırmadan dünya 5.si bir şirket kargo şirketi değil kargo şirketleri Aras kargo yurt içi kargo gibi firmalardır evden eve kapıdan kapıya teslimat yapan şirketlerdir. biz evden eve nakliyede yapmayız. bizim işimiz japonya gümrüğünden malı alıp yetkili bayilerin bulundu ülkelerin gümrüğüne bırakmaktır örneğin. Aliağa/ambarlı/gemlik gibi gümrük bölgelerine bırakırız ve erken teslimatta biz sizin deyiminizle kargo şirketi değil direk olarak Arai Helment LT'nin kendisi para kazanıyor bizim bu fiyata aldığımız yerde Arainin üretim yapan yeri. direk fabrikası ne biz bunu distribütör'den nede Yetkili satış mağzasından alıyoruz satın aldığımız yer Direk arainin sahibinin bulunduğu japonya saitama ili genel merkez ofisindeki CEO Michio Arai iletişim bilgilerini etik olmayacağından dolayı paylaşmıyorum. sadece malzeme ücretini ödüyoruz anlatmak istediğim bu beyefendi.
    "Kargo"yu genel anlamda kullandim, sonucta tasimacilik yapiyorsunuz. Arai'nin CEO'su, kaski gemide tasiyan sirketin elemanlariya temasa gecip onlara maliyetine kask veriyor oyle mi? O adamin size ayiracagi 10 dakikanin degeri kaskin cok uzerinde...

Neyse cok uzadi... Acik net yazayim: Ben sizin Aliekpress'ten replika alip makul bir kar ile musteriye ulastirmanizin, yukarida yazdiklarinizdan coook daha akla yakin oldugunu dusunuyorum. Gercekten boyle bir baglantiniz olsa, bu kadar yazmakla ugrasmaz, bu kadar ucuza da fiyatlandirmazdiniz. $600'lik kaski $300'a alacak insan bulmaniz zor degil. Mantikli bulsam, ilk basta ben girerim kuyruga. Ama verdiginiz fiyat, arada kalan insani "sahte olma ihtimali var ama ya gercekse" dedirtecek seviyede. Bu noktada "size de iyilik durustluk yaramiyor" edebiyati yapabilirsiniz. Ona cevabim yok. Sonucta serbest piyasa, belki o edebiyatin da alicisi vardir Hayirli isler

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)