Öncelikle herkese merhaba, kargodan bugün elime ulaşan kask hakkında internette neredeyse hiçbir şey yok. Olanların çoğu da şanslıysanız İngilizce, kalanı İspanyolca.
Motor almadan önce ekipmanlarımı alırken araştırmalarım sonucunda MT Revenge düşünüp, son anda bir çılgınlık yapıp KRE siparişini verdim.
Ehliyet kursunda XL kask kullandığım için bu kaskı da XL sipariş verdim, cuk oturdu.
Kask gerçekten internette gözüktüğü gibi, görsel anlamda çok hoşuma gitti.
Kask hakkında dikkatimi çeken ilk unsur gerçekten ama gerçekten kabuğu çok büyük, ama hafif. Kafanızı içine sokunca yastık gibi, her tarafında pedleri var, çıkartmayı henüz denemedim. Benim bile kafamda boyutu dolayısıyla sırıttı büyüklük olarak, kaldı ki ben 184cm 100kg bir adamım.
Motor daha almadım, ehliyet sınavını geçtim dosyayı vermelerini bekliyorum, ehliyetimi alır almaz motoru alacağım. O yüzden daha bir motor üzerinde kullanma fırsatım olmadı, rüzgarda nasıldır bilemeyeceğim. Ama üstte 2, çenede 1 büyük olmak üzere her tarafından hava alıyor, arkadan da çıkması için yerler yapılmış.
Resimlerle anlatmaya devam edelim.
Ürün kılıfıyla birlikte geliyor, kılıf biraz ince yapısıyla normal ışıklı bir ortamda kaskın kırmızı kısımlarını gösteriyor.
Kılıfı açınca karşınıza çıkan manzara ise şu;
Yanları;
Arkası
Dış görünüş bundan ibaret, içi ise şu şekilde;
Gerçekten yastık gibi..
D ring değil, bu şekilde kitleniyor, kilit aksamı metal;
Ve içinde dahili güneş vizörü var, o da şu şekilde; Aynı zamanda çene havalandırmasını da görebilirsiniz.
Uzman değilim, ancak elimden bu kadar geldi. Sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım. Kask güzel, ama umarım kimsenin ihtiyacı olmaz. Saygılar.