Nolan N64 ws Ls2 FF396 ::alkiis::
Reklamlar
-
Nolan N64
Polycarbonate Dış Yüzey
Clima Comfort İç Astar
Kolay takılıp çıkarılabilen Micro-Lock çene bağlantı kayışı
Takılıp çıkarılabilen ve yıkanabilen yanak padleri ve iç astar
Çene ve tepede havalandırma kanalları Arka hava çıkış kanalları
Kolay takılıp çıkarılabilen ön vizör
%100 Made in Italy (SHARP*4)
Ls2 FF396
Fiberglass Dış Yüzey
Dıştan açılıp kapanabilen iç GÜNEŞ Vizörü
Hava şişirme sistemi sayesinde kafaya tam oturabilme özelliği
Çenede ve tepede havalandırma kanalları
Kullanılan havanın dışarı çıkmasını sağlayan arka çıkış kanalları
Komple çıkarılıp yıkanabilen hijyenik yanak padleri ve iç astar
3D görünümlü, anti UV'li polycarbonate ön cam
D-Ring bağlantı kayışı
ECE 22.05 Onay Belgeli
LS2 İspanyol(SHARP*4)
Sizce hangisi ? ve Neden ?
Reklamlar
-
Az daha koyar shoei qwest alirdim.. Euro zamlarindan önce 999 Tl gibi fiyati vardi.. Bence alinabilcek en iyi f/p ürün ..
-
Az daha dediginiz nolan 550 tl qwest 1100 tl Az bir fark yok sanki... Ben ikisinden biri olursa hangisi onu sormuştum :D
-
FF396 var konforlu bi kask degil ve çok rüzgar alıyor bunlar klasik zaten, ama güven veren bi kask
-
N64 650 tl gibi hatirliyordum.. Arkadasimda 999 tl ye almisti qwest ini bu kurlardan önce...1 defa alip kaza olmadikca 5 yil kullanilan birsey icin 350 tl cok olmaz diye dusundugum icin oyle dedim.. Hem karbonfiber hem sessiz hersey var kaskta..
-
Nolan n64... Kask güvenilir, vizör vs olmadığı için uygun fiyatlı
-
N 64 iki yıl kullandım. Konforu iç malzeme kalitesi falan yerinde. Fakat çok ses alıyor. LS 2 i bilmiyorum.
-
Remzi bey, nolan n64 kaskı kullanici yorumlarina göre fazla ses geciriyor. Ls2 için bir sey diyemeyecegim. Biraz polikarbon ve fiberglass dan bahsedeyim.
Düz bir zeminde kaza olustugunda polikarbon fiber kadar belki daha iyi koruyacaktir. Fakat girintili cikintili,kaldirim, elektrik diregi normal direk gbii yerlere kafanizi carptiginizda fiberglass kafanizi daha iyi koruyacaktir. Celikten 3 kat daha guclendirilmistir. Fiberglass yapimi karbon atomlarinin interstitual hata giderimi yontemi ile bosluk kalmayacak sekilde yeni bi madde ortaya cikmasi durumudur. En sert darbelere karsi dayanikli olur. Demek isteyecegim odur ki, ls2 fiberglass olduğu için önerim fiberglass almaniz
-
Bahsettiğiniz ls2 modeli olan ff396 yı kullanıyorum.
1 yılı dolmadan hava pompası ve güneş vizörü bozuldu.
-
nolan;
o yarım güneş vizörü pek bi lazım olmicak ve kullanmak istediğinde de gözlükteki gibi bazı yerler açık olcagından full siyah vizöre göre rahatsız edici bir görüş yaratıcak
nolan daha güzel
havalı şişirmeyle uğraşmazsın
-
N64 almayin ic pedleri cok cabuk kendini saliyor ses ve hava gecirme sorunuyla karsilasirsin ben pismanim nolana bulasmayin bence.
-
Iyi gunler oncelikle 2 kaska da sahip degilim ancak n64 u denemistim ben kafama taktigimda ense kismi baya bi yukarda kalmisti bu sebepten oturu pek hosuma gitmemisti. Kask alirken bence en onemli kriterlerden biri kafa yapiniza uygun olmasi. Kasklari deneyip denemediginizi bilmiyorum ancak her hangi bir kask almadan denemenizi oneririm. Her markanin her modeli bir olmuyor farkli kafa yapilarina gore uretiliyorlar. Demek istedigim sadece beden degil. Ped kalitesi rahatligi ses vs icin kullanan arkadaslar yorumlarini paylasacaklardir zaten.
-
Daha yorum yapacak birileri varmı ?
-
Kask alırken bu iki model ve Caberg Stunt modelleri arasında kalmıştım.
FF396 fiberglas iken diğerleri termoplastik olduğu için LS2'ye yöneldim.
Rahatlık, havalandırma ve güneş vizörü faktörlerinin de etkisiyle FF396 aldım. 9 aydır kullanıyorum.
Yazın güzel bir kasktı. Havalandırma güzel, konfor güzel, güneş vizörü iş görüyor. Ama kışa girince işler değişti. Kask çok rüzgar alıyor. Uzun yolda 90 km/h'in üzerine çıkınca rüzgar dışında bir şey duyamıyorum. İçeri de hava alıyor, sanırım vizörün kenarlarından. Gözümden yaşlar akıyordu sürerken. Geçen hafta rüzgar geçirmez balaklava alıp rüzgar sorununu büyük oranda çözdüm en azından.
Ama fiyatına göre değer bence. Fiber kask alabilecekken, aynı fiyata özelliksiz termoplastik kask almak içimden gelmiyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)