Hayırlı akşamlar arkadaşlar,arai chaser v crutchlow bu kaskı almayı düşünüyorum ucuzluk bakımından vs önerebileceğiniz bir mağaza var mı?
Hayırlı akşamlar arkadaşlar,arai chaser v crutchlow bu kaskı almayı düşünüyorum ucuzluk bakımından vs önerebileceğiniz bir mağaza var mı?
Motocapro outlet ürün satıyor. Oraya bakabilirsiniz.
Üretim tarihine dikkaet edin, çift D halkaya kazılı olarak görülür. Baştaki harf alfabenin kaçıncı harfiyse yılı, yanındaki rakam üretim haftasını ifade eder. Outlet olduğu için kask eski tarihli olabilir.
Ben de yeni Quantum ST PRO aldım, hatta ilk girer girmez antipatik olmasın diye konu açmak istemedim ama satıyorum ben de. biraz acele ve rengine aşık olup ufak aldım, kullanmadım jelatini falan duruyor.
Neyse, Quantum'un D-Ring'de direk ay yıl olarak yazıyor. Modelden modele değişiklik oluyor sanırım.
Kaskı aldınız mı ? Aldıysan memnun musunuz ?
[QUOTE=killingroad;4047098]Ben de yeni Quantum ST PRO aldım, hatta ilk girer girmez antipatik olmasın diye konu açmak istemedim ama satıyorum ben de. biraz acele ve rengine aşık olup ufak aldım, kullanmadım jelatini falan duruyor.
Neyse, Quantum'un D-Ring'de direk ay yıl olarak yazıyor. Modelden modele değişiklik oluyor sanırım.[/QUOTE Ne kadara satıyorsunuz ve hsngi ildesiniz?
[QUOTE=Bisnev99;4076640]Çok özür dilerim görmemişim bu mesajı.
İstanbul'dayım 2100TL gibi bir fiyat düşünüyordum ama satmaktan vazçgeçtim, cheekpad ile halloldu.
Hani zamanında satmaya niyet etmiş biri olarak da ikinci el kaska nasıl güvenilir sorusuna hiç cevap veremeyecektim sanırım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)