Kask icin kullanici yorumu yapar misiniz ??
Reklamlar
-
Arkadaşlarim abilerim,ablalarim,motor sevdalisi arkadaşlar.
Fiber seviyede bir kask almak istiyorum. Butcem 700 1000 arası . Benim icin onemli hususlar kafaya oturmasi sessiz bi kask olmasi güvenliği ve kalitesi. Kullandığıniz ve önermek istediginiz kask varsa dinliyorum sizleri. Oneride buluncak arkadaşlar kaski kullanmışlar ise öyle oneri de bulunsunlar. Simdiden teşekkür ederim
Reklamlar
-
benim şahsi kaskım nolan N44 dür.. Ondan öncede N43 üm vardı .. kısaca ben bu seriden gidiyorum..
-
1180 tl carbon Premier Dragon Evo. Kullaniyorum. Cok guzel bir kask.
-
Moderatör
Bu paraya alabileceğin iyi bir kaskı aşağıda paylaşıyorum..
Shoei Qwest Full Face
Çok uzun uzadıya kullanmadım, ama kafamda 1-2 saat dolaştı.. Rahatlığı fena değil, Güneş vizörü yok, pin lock dahil geliyor. Bir Shoei kullanıcısı olarak, Shoei'nin en alt segment kaskı da olsa Shoei kalitesi kendisini belli ediyor. Gönül isterki daha üst model al, ama bu bütçe için iyi bir kask!. Tavsiyedir.
(GT Air Kullanıyorum)
-
İndirimdeki kaskları alırken üretim tarihine mutlaka bakın, diğer bir husus da kafa yapınıza uyması, yani kafanıza takıp 15-20 dakika beklemeden kask almayın. Arai RX-7 bile olsa bu kask kafanızı sıkarsa bir daha görmek istemezsiniz.
-
Qwest kafamda var ama agv k5 ile arasinda kaldim
-
http://www.motomaxonlineshop.com/scorpion-exo-500-air-blade-pmu2734
http://www.motosikletaksesuarlari.com/AGV-K5-Enlace-Mat-Siyah-Gri-Kapali-Motosiklet-Kaski_36446.html
Ben alırken biraz cimrilik yapıp shark s 700 aldım. güneş vizörüne aldandım. ancak güneş vizörünü hiç kullanamıryorum. çünkü numaralı gözlük takmış gibi hissediyorum. şimdiki aklım olsa biraz daha paraya kıyıp shubert s2 alırdım. seneye inşallah.
-
Arkadaslar shoei nxr aldim. En kisa zamanda kullanip yorumlarimi sizinle paylaşıcam
-
hayırlı olsun üstad kazasız belasız
-
Güzel seçim olmuş güle güle kullanın
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler