Siz hangi kaskı öneriyorsunuz ? İkisi de birbirinden sağlam ve rahat kasklar internetten edindiğim bilgilere göre. Motorum siyah Cbr125 olacak. Siz hangi kaskı alırdınız benim yerimde olsanız ?
Siz hangi kaskı öneriyorsunuz ? İkisi de birbirinden sağlam ve rahat kasklar internetten edindiğim bilgilere göre. Motorum siyah Cbr125 olacak. Siz hangi kaskı alırdınız benim yerimde olsanız ?
Agv k5 ben kullanıyorum. Öbürünü bilmiyorum
AGV & Bell & HJC 3 markayı cok iyi araştırıp bell'e karar vermiştim
ilk ve en kolay elediğim ürün HJC olmuştu , ( satıcının sunumu , internet yorumları gibi şeylerden dolayı / suan pek hatırlamıyorum sebeplerimin hepsini )
Tekrar geri dönsem agv alırdım diye düşünüyorum.
hjc nin fs modellerinde snell sertifikası vardı sanırım. onlara da baktınız mı?
K5 ve shark speed r fiyat aynı bence bu ikisini kiyaslaman daha iyi
@Blackeagletr Katılıyorum Artçı olarak kullanmıştım bir ara Ls2 den Hjc ıs17 ye geçince sessizliği hissettim resmen
Hjc ilk kask'imdi.kendisi hayatımı kurtarmıştır.hjc can dir.su an da 3. Kaskim olrak yine hjc kullanıyorum. Tavsiye ederim.
Shoei qwestte alternatif olabilir, 955 liraya almıştım geçen ay n11 indirimiyle
HJC IS17 Arkadaşımda var biraz ağır gelmişti bana. Bende k5 var daha hafif kesinlikle.
HJC kötü değildir, kalitelidir, özellikle son yılarda daha da iyileşmiştir. Ama AGV daha iyidir.
Ama en iyi kask, kafana tam oturandır. Her iki kaskı da 10-15 dk kafanda tut, ona göre karar ver (Aslında 30dk diyorlar ama 30dk kafanda kaskla beklemene izin verecek satıcı yoktur herhalde memlekette).
hcj ABD de en çok satılan ve zirvede ki kask modelidir. Tamamen snell testlerine tabidir. Hjc nin tek kötü yanı ağır olması
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)