Dostlar bu Shoei Qwest'in üretim tarihi neresinde yazıyor yardımcı olabilir misiniz? Bakıyorum bakıyorum göremiyorum?
Dostlar bu Shoei Qwest'in üretim tarihi neresinde yazıyor yardımcı olabilir misiniz? Bakıyorum bakıyorum göremiyorum?
Bir yerlerde linkteki resimde görebileceğin etiketi olması lazım.. Orada yazıyor
https://www.shoei-europe.com/uk/service/registration
Shoei qwest ic etiketinde uretim tarihi yaziyor.Ben guneslikli modelini aldim.Cok guzel ve kaliteli bir kask.
Internetten aldığım güneş vizörsüz Qwest kask geldi. Ne içerisinde ne kitapçığında üretim tarihi yazmıyor. Satıcı kutu üzerindeki ürün etiketinde olan QR kodunda üretim tarihi olduğunu söyledi. Kodu okutunca üretim tarihi dahil birkaç bilgi çıkıyor. Bana pek güvenli gelmedi bu yöntem, kask içine yazmak varken neden böyle bir yol izlemişler anlam veremedim.
Qwest modellerin center padi çıkmıyor sadece yanaklar çıkıyor,o yüzden oraya bakamadım. Dediğiniz yerde olması daha anlamlı.
beyler qwest kask için en uygun siyah vizoru nerden alabilrim. Tr'de çok pahallı, aliexpress gibi sitelerden alınır mı ?
Madem qwest konuşuluyor, kamera kullanan var mı bu kaskta? Nereye monte ettiniz?
Mat olması kamera bağlantısı için sıkıntı mıdır?
burda hazır konusu varken yeni açmak istemedim.
shoei qwest ile ilgili olarak internette bakıldığında kaskın tc-1 / tc-2 / tc-3 /tc-5 ve tc-10 gibi türleri var. bu rakamlar ne anlama geliyor bilen biri var mıdır? kesin bir bilgi bulamadım. bana üretim yılları ile ilgilidir gibi geldi ama kocaman soru işareti bende.
Onlar renk ve grafik kodları hepsi aynı kask. Düz renkler herzaman daha uygun shoeide. Haricinde herkask gibi qwest modelinin içindede üretim tarihi yazar daha önce çıkarılmış ve düşmüş olabilir. Sol kulak pedinin üzerindeki üst pedi hafifçe kendinize dogru çekin hemen altında üretim tarihi yazan etiketi göreceksiniz. Bilip bilmeden yanlış yönlendirme yapmayalım. Shoei tüm kasklarında bu etiketi kullanıyor.
bende bilmediğim için sordum sayende de şu an öğrenmiş oldum. ortada yanlış yönlerdirme olsa evet bu böyle derdim. sağol bilgi için.
bende bu kasktan aldım . bollaşıyor yorumlarına istinaden 56-56.5 kafa ölçüme S beden aldım deneyerek. bakalım tecrübe edicez.
Bugün ben de S bendenini aldım. Üretim yılını kontrol etmedim. Biraz sıktı ama mağazada on dk boyunca dolaşınca nispeten daha rahat hissetmeye başladım. Zamanla açılıp tam oturacak belli ki.
Yaptığım tüm araştırmalar beni bu kaska yönlendirdi. Umarım ne kadar güvenli olduğunu öğrenmem gerekmez.
Bugun bir 20 km yol gittim geldim , toplamda 40 km. Her yerini sarıyor kafamın noktasal baskı yok. Çenemi çıkarınca bir uyuşmuş gibi hissettim ama kısa sürede geçti , pedler alıştıkça tam ayarında olacak ins . 110 dan sonra hava kanalları acıktı ama arka tarafı açmayı unutmuşum rüzgar sesi vardı ama büyük ihtimal kışın daha sessiz olacak havalandırma kapalı iken
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)