Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

LS2-OF561 kask nasıldır?

REKLAM ALANI

http://www.motorcuejder.com.tr/LS2-O...SK,PR-160.html

görünüşü çok güzel scooter için alacam.Güneş vizörü açılıp kapanabiliyor.Tek soru ağırlığı aslında.1000 yazıyor 1000 gram demek istemişer sanırım çok ağır değil mi?Hiç bilmiyorum ortalama kask ağırlığını yardımcı olabilecek var mı?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Tefoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco People S200
    motoru aldın mı?
    Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.

sipariş verdim bayiye gelecek motor hocam.Motor gelmeden kask hazır olsun istedim

Motosikleti
    Kymco People S200
    buarada bu kaskı alma bence. kapalı kask al. ve üretim tarihini mutlaka kontrol et. bende ls ff352 kask var idare eder bi kask öyle aman aman çok ahım şahım kask değil. camı vs. kolay çiziliyor, sağından solundan hava giriyor.

ekleme: hangi motoru aldın?

bpak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yine msx 125
    Kaski kafan icin degil de scooter icin alacan. Guzel kafaymis.

Pisman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200NS
    açık kaskla şehir içinde yaptığım ufak kazada bağlı olmasına ve kafamdan çıkmamasına rağmen kaşım açıldı, ağız burun çene dümdüz olabilirdi, o günden sonra açık kask kullanmadım

Alıntı bpak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Her konuda böyle çıkıntıların olması şart mı?Her konuda laf sokmaya çalışan tipler olacak mı?Çok güzel forum aslında ama bunlar yüzünden çekilmiyor.Evet yazım hatası yapmışım scooter için değil scooterla kullanacam olacak.Böyleleri umarım forumdan yakın zamanda sıkılır ve çeker gider!

sym symphony 125 sr aldım tefoo
    berkayusta bunu beğendi.

Kendileri tecrübesizliğim üzerine ilk kaskımdır 3 gün zor dayandım aldığım yere götürdüm üstüne para verip 350 liralık bi ls2 aldım. Açık kask pişmanlıktır. Rüzgar yiyeceksin vizörü kapatsan bile gözün rüzgardan sulanacak ağzına yüzüne böcek gelecek. Bu konfor kısmı peki ya kaza esnasında korumasına ne kadar güveneceksin? Bütçen bu civardaysa Ls2 ff351 almanı öneririm.

Motosikleti
    Kymco People S200
    hayırlısı olsun güle güle kullan. fotoları ve mümkünse video bekleriz
    açıkcası alırken ben de açık mı alsam kapalı mı alsam kararsız kalmıştım ancak deneyince rahatlık açısından pek fark yok arasında, hava serin olunca yüzün donar ve bol bol rüğzgar yersin. çenenin korumasız kalmasıda cabası. bence git bi dükkana dene öyle karar ver. satıcılara çok güvnme buarada

o kaskı alma full face almalısın ha onu alıp takmışsın ha kafan gözün çenen açılmaya her an müsait takma daha iyi

Full face almaya karar verdim sagolun uyardiginiz icin.Tefoo motoru teslim alir almaz fotograflarini atacagim

Motosikleti
    Kymco People S200
    Alıntı teddymosby adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Full face almaya karar verdim sagolun uyardiginiz icin.Tefoo motoru teslim alir almaz fotograflarini atacagim
    tamamdır bekliyorum kask vs içinse yakınsan eğer şişli okmeydanında feyzioğlu var ben ordan aldım tavsiye ederim. havalar ısındı birde 10 liralık bandanalardan al kaskın içi kirlenmesin eğer kaskın içpedleri değişmiyorsa.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı bpak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Siz bitmediniz mi dostum? İnsanlık hali yanlış yazabilir.Her konuda böyle laf sokma gereği varmı? Bir gün çok fena laf sokarlar O koca burnunu Dünya'nın yeni uydusu olarak kullanırlar kimse seni çekemez.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)