Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Lem marka kask kullanan var mi?

REKLAM ALANI
    Schmuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İyi akşamlar arkadaşlar öncelikle.
    Yaklaşık bir hafta on gün sonra motosiklet alıyorum ekipmanları toplamaya başladım.
    Motosiklet bayisini gezerken lem marka kaskları gördüm. Görüntü olarak güzeldi ancak sharp testi verilerini bulamadım. Sharp testi kasklar için olmazsa olmaz mıdır?
    Bir diğer sorum da en büyük beden kaskı denediğimde bile alında rahatsız edici sıkma vardı. Saçlarım uzun ve kıvırcık, bu etken midir sıkmasında? Ya da giydikçe açılır mı? :D son olarak saçlarımı bir ay kadar sonra kestirmeyi düşünüyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    CrazyBullet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda RCV213, Yamaha YZR500
    Kasklarin iç kesimleri markaya göre değişiyor, daha rahat olsun diye olması gerekenden daha büyük beden kask sakın almayın, koruma görevi azalır. Kafa capinizi ölçün ve kask markasının sitesinden olcunuze gore hangi beden öneriliyor tespit edin. Mağazada balaklava ile kaskı uzunca bir süre deneyin, kafanizda 20-30 dakika kalsın. Bu kadar zamanda kafanızın belli bölgelerinde rahatsızlık hissediyorsaniz başka model marka deneyin.

Anladim teşekkürler. Ilk defa kapali kask denedigim için de öyle gelmiş olabilir. Bu markayi kullanmis arkadaslar da cevap yazarsa sevinirim.

Mirable - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750X DCT
    Dünyanın en güvenli Motor Kaskı olarak bilinen İtalyan LEM kaskları 15 yıllık bir aradan sonra tekrar ülkemizde…
    Özellikle sadece gençler arasında değil, fakat “işini bilenler” in kullanma alışkanlığı olan LEM kaskları

Hiç güleceğim yoktu

Ona çok takıldım ben de. Öyle bir açıklama yapmasalardı daha çok güvenebilirdim. Hatta başlık bile açmazdım belki

Mirable - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750X DCT
    Kaskın görüntüsünü şeklini geç hocam. Önemli olan yüzün, kafanın şekli. Bilinen markalardan alabildiğinin en iyisini almaya gayret et.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)