Merhaba arkadaşlar; yeni bir kask almaya karar verdiğimde ilk hedefim Nolan N44'dü. Sonra üzerine biraz daha koyup Schubert C3 almaya karar verdim fakat hesapta olmayan bir sorundan dolayı bu yazı atlatacak, ucuz bir kask almaya karar verdim. Çene açılır bir kask almayı düşünüyordum fakat Grex 4.1'i görüp deneyince bu kararımdan vazgeçtim.
Kaskı bir haftadır kullanıyorum, ilk izlenimlerimi yazayım, sorusu olan varsa memnuniyetle cevaplarım. Kaskın en beğendiğim yani sanki kafamda yokmuş kadar rahat ve hafif olması, gerçekten çok rahat bir kask. Büyük camı sayesinde de görüş çok başarılı diyebilirim, vizör altta bulunan bir çıkıntı yardımıyla açılıyor. Sol tarafta güneş vizörü için kocaman bir düğme var, yukarı-aşağı iterek açıp kapayabiliyorsunuz. Daha önce Ls2 FF396 Dharma, Scorpion exo 1000 kullandım, en rahatı diyebilirim. Ama bu rahatlığın bedeli olarak kask gürültülü, gerçi Ankara bu ara oldukça rüzgarlı ve evim şehir dışında olduğundan hızlı gidiyorum ve oldukça rüzgar yiyorum, gürültü belki belki biraz daha düşebilir. Kaskın ön tarafındaki plastik parça çıkabiliyor fakat cam neredeyse çeneye kadar geliyor. Açıkcası bu plastik parça bana pek sağlam gelmedi ama umarım sağlamlığını test etmek zorunda kalmayız. Kaskı 430 liraya beş taksitte aldım, bence bu fiyata iyi bir kask. Nolan tarafından üretilmesi de kası almamda önemli bir etken oldu.
Paldır küldür yazdım kusuruma bakmayın, nacizane görüşlerimi aktarmak istedim. Hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim.