Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kask tavsiyesi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    nc700x
    Herkese Selamlar,

Honda nc700 kullanıcısıyım daha öncede chopper kullanıcısıydım Shark Raw kaskım vardı. Gayette memnundum ancak nc yüksek oldugu ve nispeten daha yüksek hızlarda sürüşe sebebiyet verdigi için kaskımı sattım. 600 tl li geçmeyecek bir fullface kask arıyorum.Aşağıdaki hangi markaya yönelmeliyim benim için en önemli kriter rüzgaz almaması ve ses yalıtımı.
    Değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.

AGV
    BELL
    CABERG
    GİVİ

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    arkadaşta bell vortex var, fuarda 580 liraya mı ne almıştı, ses konusunda gayet memnun.
    gofri ve NoWyld bunu beğendiler.

Murat Ustaoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750X DCT
    Bell Amerikan diğerleri İtalyan. Hepsi iyi kask. Deneyerek almanızda fayda var. Alternatif olarak Shark s700 veya Nolan n86 'yı da değerlendirebilirsiniz.
    gofri bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    Alıntı muratus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bell Amerikan diğerleri İtalyan. Hepsi iyi kask. Deneyerek almanızda fayda var. Alternatif olarak Shark s700 veya Nolan n86 'yı da değerlendirebilirsiniz.
    nolan n 44 der susarım :D
    gofri bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda NC750X DCT
    Alıntı istanbu_gezg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nolan n 44 der susarım :D
    Sehirici icin cok guzel kask. Anasayfada acik kaskla kaza geciren bir arkadasin fotograflari vardi. Her ne kadar tam acik bir kask olmasa da uzun yolda pek guven vermez gibi. O yuzden cenesi acik, acilabilir, sokulebilir kasklar pek guven vermiyor gibime geliyor.
    gofri bunu beğendi.

Motosikleti
    nc700x
    Alıntı muratus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Shark s7000 bin aldım güneş vizörü olması pinlok hediye etmeleri fiyatının 600 tl olması kafama çok güzel oturmuş olması hepsi iyi.Ama ses konusu kötü mü hayır iyi mi pek sayılmaz ama F/P olarak bakarsak ses konusu orta şekerli diyebiliriz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    R25
    güneş vizörsüzleri bence ele.hepsi de gayet iyi markalar.
    givi 50.2 sniper kullanıyorum kalite bakımından falan gerçekten oldukça iyi.baya bi sessiz diyebilirim.ancak belli bir açıda boyun kısmından hava alabiliyor e alıncada ses yapabiliyor.motorun oturuş pozisyonuna göre değişir tabiki.genel olarak ama oldukça sessiz.ilk kaskım ls2 f331 e kıyasla 2 3 kat daha sessiz.fiyat performans da 300e almıştım.

Motosikleti
    Honda NC750X DCT
    sessiz bir kask yok. schubert c3pro var diyorlar. 85db ile rekor kırmış sessizlikte. GS taraftarı guiness gürültü rekorunu 131db ile kırmıştı. siz düşünün ne kadar sessiz. bende de speed r2 carbon skin var. sessiz diye sattılar ödediğim paraya yanıyorum. sağlam olsun iki kulak tıkacıyla her yere götürsün yeter.

kursaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R125-Mt-09-CBR650R
    Nolan N87 modeline bi bakın isterseniz

53_ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R25
    Bende bakıyorum kasklara şuanda Bell kasklar aklıma yatıyor İlk olarak kendimi az zorliyim bell vortex alıyım dedim hem fiber kask hemde snell onaylı snellden onay almak kolay deıl sağlamlıkda sıkıntı yok ama kask 1800 gr cıvarı aşırı ağır uzun yol yapan biri olarak kafamda ağırlık yaparsa bir anlamı kalmaz diye vazgeçtim. Bell Qualifier a bakıyorum pek kullanıcı yorumuna ulaşamadım fena değil gibi geliyor. Neden bell dersen en eski kask markalarından ve kendini ispatlamış sağlam kask. Bell Qualifier ve vortex kullanıcıları varsa yorum yazarlarsa iyi olur

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Kesinlikle Nolan N86 'yı düşünmeyin pişman olursunuz, O bütçeye Nolanın N87'si var, N86'daki hataların bir çoğunu güncellemişler. Bilginiz olsun.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)