ANKARA için/ MT REVENGE & prohel clombia
Reklamlar
-
İyi ginler 2 teker sevdalısı kardeşlerim. Malum bütçe kısıtlı ekibman arayışı içersindeyım sadece kask ve mont. Kask mt REVENGE tercih etmeyi planlıyorum ve mont prohel clombia. Evet bu ikisi benim bütçem açısından ve beni koruyacağını inandığım ürünler içersindedir. Yanı altarnatif varsa ona yönelirim mesela 2 el agv k3 gibi olabilir. Her neyse seçimleri bunlar ama denemeden almak istemiyorum. Malum ankarada showroom yok. Bildiğim bi ulusan var orasida dainese dan aşağısında ürün satmiyor diye biliyorum.tercih ettiğim ürünlerin bulunduğu başka bir mağaza varmi ? Ankara içinde.
Reklamlar
-
Çankaya yıldızda motosiklet mağazaları var ordan deneyerek bakabilirsin.
Motomax
Hudsonmoto
Mototan
-
Bilgi için teşekkür ederim. Mt revenge kask buldum ama prohel colombia mont ankara içersinde bulamadım. Deniyerek alsaydım çok daha iyi olurdu tabı ve bu yüzden başka bakabilecegim mağaza varsa diye beklemedeyım.
-
ulus yiba çarşısına bi bak belki orda bulursun.
-
Dostum merhaba ben antalyadan motor aldim kaskim fullface degildi . antalyadan bir adet beyaz mt revenge kask aldim ve ankaraya kadar onu kullandim. Bu esnada kiz arkadasim da bana karbon fiber bi shark hediye almis. Istersen sadece 1 kere kullandigim mt revenge kaskimi sana 200 liraya satabilirim. Ben 270 liraya aldim.
-
14 Haziran 2017, 17:20
MT REVENGEYİ nereden ve kaça aldın hocam. Ben de almak istiyorum da
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:19 ----------
amamoslavida adlı üyeden alıntı
Dostum merhaba ben antalyadan motor aldim kaskim fullface degildi . antalyadan bir adet beyaz mt revenge kask aldim ve ankaraya kadar onu kullandim. Bu esnada kiz arkadasim da bana karbon fiber bi shark hediye almis. Istersen sadece 1 kere kullandigim mt revenge kaskimi sana 200 liraya satabilirim. Ben 270 liraya aldim.
bu arada bedeni ne? salça oldum ama arkadas ilgilenmezse bakabilirim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)