Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kask çıkmazı

REKLAM ALANI
    Atormentado - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 100 Sfc Snappy x -- Yamaha Yzf r25
    Herkese iyi aksamlar yakın zamanda kaliteli bir kask almayı planlıyorum.Bi kaskta aradıgım oncelik konfor ve sessizlik.
    Bugun gidip scorpion exo 2000 ve exo 500 denedim kafa yapıma uydu cok begendim fakat arastırınca exo 2000 için içeri cok ses alan bir kask oldugu yorumlarını gordum.Bana max 1500 tl kask tavsiyesinde bulunurmusunuz mumkunse daha once kullandıgınız bildiginiz kasklardan.
    Benim aklımdaki modeller şöyle:
    Scorpion exo 2000
    Shark speed-r
    Agv k-5
    Bell vortex
    Fakat kafam exo 2000'de sadece aklım kötü yorumlara takıldı yoksa almıstım bile

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

suanda subert kullaniyorum, eski kaskim scorpion exo 1000 cok daha iyiydi.
    sonraki kaskim scorpion olacak tekrardan.

sunuda ekliyim, scropion ile kaza yapip suruklendim. kafami yere vurdugumu falan sonradan kaska bakinca anladim.
    Atormentado bunu beğendi.

Motosikleti
    2014 honda cbr600rr c-abs
    listende 2 adet kaskı kullanıyorum
    mt serilerinde shark speed r
    600 rr da agv k5

shark ses konusunda fena diil ve naked a göre yapılmış bir kasktır parasına göre kalitelidir ve şu an artçı kaskım
    agv yi yeni kullanmaya başladım kalitesi mükemmel sessizdir yaşadığım tek sorun şu racing motorda ileriyi görmekte zorlanıyorum görüş açışı biraz dar shark a göre sharkı değişmemin sebebi de rr da 200 üzeri hızlarda görüntü bozulması yapması idi 2 farklı motorda 2 kaskı kullanmış biri olarak yorumlarım bunlar

Motosikleti
    Forza 250
    Alıntı Atormentado adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese iyi aksamlar yakın zamanda kaliteli bir kask almayı planlıyorum.Bi kaskta aradıgım oncelik konfor ve sessizlik.
    Bugun gidip scorpion exo 2000 ve exo 500 denedim kafa yapıma uydu cok begendim fakat arastırınca exo 2000 için içeri cok ses alan bir kask oldugu yorumlarını gordum.Bana max 1500 tl kask tavsiyesinde bulunurmusunuz mumkunse daha once kullandıgınız bildiginiz kasklardan.
    Benim aklımdaki modeller şöyle:
    Scorpion exo 2000
    Shark speed-r
    Agv k-5
    Bell vortex
    Fakat kafam exo 2000'de sadece aklım kötü yorumlara takıldı yoksa almıstım bile
    Arkadaşım belli süratten sonra zaten gürültüsüz kask yoktur. Kulak sağlığın için mutlaka kulak tıkacı kullanmanı tavsiye ederim. Kulak tıkacını takınca her kask sessizdir ;) Gelelim Scorpiona ben de exo 500 kullanıyorum. Gerçekten kaliteli kask. Hava pompası gerçekten çok işe yarıyor. Çünkü padleri bir süre sonra ezildiği için kask kafada harekete başlıyor. Padleri şişirince kafaya tam uyum sağlanıyor. Kalitesini ls2 yi eline alınca bile farkediyorsun. Ama eğer 1500 tl bütçen varsa bence arai ye yönelsen daha iyi olur. Tabi kafana denemek şartı ile.

http://www.mototas.com.tr/arai-axces...te-kask-pmu310

Motosikleti
    Alıntı MimTolga adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım belli süratten sonra zaten gürültüsüz kask yoktur. Kulak sağlığın için mutlaka kulak tıkacı kullanmanı tavsiye ederim. Kulak tıkacını takınca her kask sessizdir ;) Gelelim Scorpiona ben de exo 500 kullanıyorum. Gerçekten kaliteli kask. Hava pompası gerçekten çok işe yarıyor. Çünkü padleri bir süre sonra ezildiği için kask kafada harekete başlıyor. Padleri şişirince kafaya tam uyum sağlanıyor. Kalitesini ls2 yi eline alınca bile farkediyorsun. Ama eğer 1500 tl bütçen varsa bence arai ye yönelsen daha iyi olur. Tabi kafana denemek şartı ile.

http://www.mototas.com.tr/arai-axces...te-kask-pmu310
    Tavsiye icin sagol fakat araide aradigim ozellikler yok ozellikle konforsuz olduğu soyleniyor ki dis gorunumu de hosuma gitmiyor korumasi saglamligi baska fakat her yonden iyi kask pesindeyim

Motosikleti
    Forza 250
    Tavsiye icin sagol fakat araide aradigim ozellikler yok ozellikle konforsuz olduğu soyleniyor ki dis gorunumu de hosuma gitmiyor korumasi saglamligi baska fakat her yonden iyi kask pesindeyim
    Rica ederim. Tabi kask olayının nirvanası arai ve shoei. Ben zaten kulak tıkacı kullandığım için ses olayı çok farketmiyor benim için. O zaman sana iki seçenek kalıyor scorpion exo 2000 ve shark speed r. exo 2000 almaya karar verirsen üretim tarihine iyi bak ama çünkü motomax getireli bayaa oluyor o kaskları.

Motosikleti
    Alıntı hrnasy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    listende 2 adet kaskı kullanıyorum
    mt serilerinde shark speed r
    600 rr da agv k5

shark ses konusunda fena diil ve naked a göre yapılmış bir kasktır parasına göre kalitelidir ve şu an artçı kaskım
    agv yi yeni kullanmaya başladım kalitesi mükemmel sessizdir yaşadığım tek sorun şu racing motorda ileriyi görmekte zorlanıyorum görüş açışı biraz dar shark a göre sharkı değişmemin sebebi de rr da 200 üzeri hızlarda görüntü bozulması yapması idi 2 farklı motorda 2 kaskı kullanmış biri olarak yorumlarım bunlar
    Hocam gorus acisi darligi cok rahatsizlik vericek seviyedemi cunku bende racing motorda kullanicam bildigim kadariylada k5 de racing icin tasarlanmis bir kask boyle bi sorun olmasi beni sasirtti k5 ile exo2000 arasindayim yorumlariniz sayesinde

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:03 ----------

Rica ederim. Tabi kask olayının nirvanası arai ve shoei. Ben zaten kulak tıkacı kullandığım için ses olayı çok farketmiyor benim için. O zaman sana iki seçenek kalıyor scorpion exo 2000 ve shark speed r. exo 2000 almaya karar verirsen üretim tarihine iyi bak ama çünkü motomax getireli bayaa oluyor o kaskları.
    Arkadasin yorumundan sonra speed r ida eledim agv ile exo arasindayim zaten magazadan deneyip yurtdisindan getirticem motomaxta uygun beden yok ellerinde son m kalmisti bana s lazim

Motosikleti
    Forza 250
    Hocam gorus acisi darligi cok rahatsizlik vericek seviyedemi cunku bende racing motorda kullanicam bildigim kadariylada k5 de racing icin tasarlanmis bir kask boyle bi sorun olmasi beni sasirtti k5 ile exo2000 arasindayim yorumlariniz sayesinde

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:03 ----------

Arkadasin yorumundan sonra speed r ida eledim agv ile exo arasindayim zaten magazadan deneyip yurtdisindan getirticem motomaxta uygun beden yok ellerinde son m kalmisti bana s lazim
    exo 2000 de sharptan 3 yıldız almış ama karar senin tabi.

http://sharp.direct.gov.uk/testsrati...rpion-exo-2000

emrb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6
    shark speed r kullandım.Malzeme kalitesi beni deli etti.Sattım kurtuldum.Eski kaskım exo 500ü aldım.

exo 2000 konusuna gelince.Schubert dışında bütün kasklar ses konusunda zayıftır.Çözümü kulak tıkacı.Scorpion malzeme kalitesi yönünden çok kaliteli.2000 modelinin tek eksisi güneş vizörü yok.

Motosikleti
    exo 2000 de sharptan 3 yıldız almış ama karar senin tabi.

http://sharp.direct.gov.uk/testsrati...rpion-exo-2000
    Buda ilginc ust ve yan darbeler icin tam puan almis 1500 tl kask 3 yildiz alirken mt revenge 300 tl kask 5 yildiz almis herahlde bu sharp yetkilileri goz zevkine göre yildiz veriyor

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)