lightmode ışıklı kask nedir nasıl temin edebilirim
Reklamlar
-
merhaba aranıza yeni katıldım,
merak ettiğim kaskıma biraz dekor yapmak bir ilan gördüm sahibinden den
link aşağıda
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-aksesuarlar-lightmode-kask-aydinlatma-light-mode-el-wire-neon-led-kendin-yap-246714706/detay
bunun yapılı olarak satan bir yer varmı
yada bunu yapabilen birisi varmı
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:58 ----------
Arkadaşlar bilen birileri yok mu?
Araştırıyorum bir yerde set olarak satılıyor ama pahalı
http://www.brnmotor.com.tr/el-wire-neon-kablo,TA-6981.html
sizce nasıl yapmalıyım,
Reklamlar
-
Buna benzer bir tasarım forum da fosforlu bant ile yapan bir arkadaş vardı hemen hemen aynı olabilir tamamen olmasa da... Bu aydınlatma sonuçta sadece gece belirginlik ve hoş görünüm sağlıyor,aynı paylaştığın linkteki yerlere gelecek şekil de fosforlu bant kullanarak da yapabilirsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:24 ----------
Arkadaşın konusunu buldum seninle paylaşıyorum fikir vermesi adına dostum bence buradan yola çıkarak da yapabilirsin. http://www.motosiklet.net/forum/mt-kendin-yap-%5Bdiy-do-it-yourself%5D/155231-kaska-reklektif-bant-uygulamasi.html
-
Aman sakına o brn motora para falan kaptırma aynı ürünü yurt dışından aldım bende mavi, beyaz, kırmızısı var tam set, tanesinin maliyeti en fazla 20 liraya gelmiştir.
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
-
Bu şekilde sadece banta ışık gelirse görünür oluyor,
öbüründe pil olduğundan ışık vurmadığın da da görünüyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:43 ----------
keremkrmn adlı üyeden alıntı
Aman sakına o brn motora para falan kaptırma aynı ürünü yurt dışından aldım bende mavi, beyaz, kırmızısı var tam set, tanesinin maliyeti en fazla 20 liraya gelmiştir.
Satarmısın senden alabilirim
-
Maalesef canım sıkıldıkça söküp farklı farklı renklerde kullandığımdan satamam ama şöyle yardımcı olabilirim. Aliexpress üzerinden sipariş ederseniz 4 5 dolar falan fiyatı 30 gün olmadan elinizde olur her türlü renk ve uzunluk seçeneğide mevcut ayrıca orda
-
sizin kide pille mi çalışıyor,ucuzları var türkiyede 30-40 tl dediğiniz gibi ama onlar 12v aküye bağlanabilenler.
aslında sahibinden satılanı alacam ama nasıl monte edeceğimi bilmiyorum biraz anlatabilirmisiniz.
-
-
manofsteel adlı üyeden alıntı
Hocam eline sağlık güzel olmuş fakat 5 dolara nasıl alabileceğim bunu
aliexpres de baktım 8-10 dolar pilli olanı ve arkadaşımın dediğigi gibi 30-40 gün bekleyeceğim oda gelirse,daha önceden çok şey aldım ama bazıları gelmeyebiliyor.
sizde fazladan varmı)
-
Ben su zamana kadar 8 10 tane aldim el wire hepside geldi hic sorun yasamadim. Bendekiler pilli model 2 adet kalem pille calisiyo 3 farkli yanma modu var. El wire yazinca en iyi saticiyi secin ondan alin.
-
02 Aralık 2015, 15:52
keremkrmn adlı üyeden alıntı
Ben su zamana kadar 8 10 tane aldim el wire hepside geldi hic sorun yasamadim. Bendekiler pilli model 2 adet kalem pille calisiyo 3 farkli yanma modu var. El wire yazinca en iyi saticiyi secin ondan alin.
ben başka ürünler aldım telfon aksesuarı felan ama 3 tanesi gelmedi.birde çok bekletiyorlar bir ayı geçiyor ,
10 tanenin hepsini kullandınızmı bitane falen kalmıştır belki
gerçekten satarsanız alabilirim...
-
04 Aralık 2015, 11:42
tugayatmaca adlı üyeden alıntı
ben başka ürünler aldım telfon aksesuarı felan ama 3 tanesi gelmedi.birde çok bekletiyorlar bir ayı geçiyor ,
burada satacak birileri yok galiba ben bunu almayı düşünüyorum fiyat daha iyi ama 3 metre yeter galiba değilmi?
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-aksesuarlar-lightmode-kask-aydinlatma-light-mode-el-wire-neon-led-kendin-yap-249589261/detay
-
04 Aralık 2015, 14:46
Youtupdan Motorcu Muhabbeti diye aratın. Video ile nasıl yapılacağını göstermiş. Kendiniz de yapabilirsiniz.
-
04 Aralık 2015, 15:40
tugayatmaca adlı üyeden alıntı
10 tane aldım ama çoğunu arkadaşlarıma dağıttım şuan elimde olan 3 taneden kırmızıyı da forumdan KMLTKN arkadaşıma vereceğim. Geri kalan ikisini de kendi kasklarım da kullanıyorum maalesef. Aliexpressden bir şey alırken en iyi satıcıyı seçin herhangi bir sorun olmaz bugune kadar 40 üzerinde ürün aldım hiç sorun yaşamadım bizzat.
-
04 Aralık 2015, 16:26
yurt dışındacok cok uygun arkadaşlar.
-
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-aksesuarlar-beyaz-kirmizi-lightmode-seti-el-wire-plus-el-tape-pluscift-cikisli-adp-260630881/detay/
çok dikkat çekiyor gerçekten ben şahsen beyendim biz aldıktan sonra yeni bir şeyler gelmiş.
Linke bakarmısınız arkadaşlar el tape diye sanırım bant şeklinde, resim ler var ilan da ama bunu kullanan varmı aranızda almaya değermi sizce
-
Yok artık 3 metre kablo için 400 lira fiyat yazmışlar. ........
-
valla bende ebay den sipariş edip yapmıştım 5 ay önce topu topu 2 kere acmısımdır aklıma gelmiyor acıkcası fotoları birazdan paylaşırım.
-
hortlatmak değilde uyandırmak diyelim
http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/led-isikli-kablo-led-kablo-1-metre-flas-ozellik-219055623 buldum o kabloyu türk işi halini :D
-
yurtdışı uğraşamam alamam derseniz bahauslarda her renginden var 25 tl di sanırım
-
berk_cglr adlı üyeden alıntı
yurtdışı uğraşamam alamam derseniz bahauslarda her renginden var 25 tl di sanırım
Kac metresi?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)