800 lira bütçem var.AGV K3 SV yada BELL VORTEX kask alıcam sizce hangisi daha iyidir ?
800 lira bütçem var.AGV K3 SV yada BELL VORTEX kask alıcam sizce hangisi daha iyidir ?
Konfor ve rahatlık arıyorum diyorsan agv k3 sv derim bende kullanıyorum memnunum.Bell kullanmadım ama genelde küçük ebattaki insan kafalarına uyuyor diye biliyorum.yani konfor olmayabilir.
Bell i bilmem ama bir arkadasimin agv kaski vardi yan tarafina saglam bir tokat attilar vizoru soldan cikip ortasi kirildi, anladin umarim
2 kaskta maalesef 800 lirayı hakedecek kasklar değil. Lütfen görüntüye tasarıma değilde katmanı fiber olan bir kask bakınız daha sağlam olması adına...
O kadar para gidipte termoplastik bi kaska verilmez.Markası nolursa olsun sonuçta termoplastik.Bana çok saçma geliyor.
AGV k4 alabilirsiniz. Hem kompozit fiber dış kabuğa sahip, hem de fiyatına göre gayet kaliteli ve konforlu.
800 lira parayı polikarbonata verme derim.
ille de agv veya bell olacak diosan, bell m3r bakabilirsin.
AGV K4 kullanıyorum gürültüyü biraz fazla içeri alıyor. Kabuk yapısı da arkaya doğru uzun olduğu için belli bir süratten sonra kafayı saga sola cevirirken rüzgara fazla direnç gösteriyor.. Onun dışında rahat ve hafif bir kask. Bunu artçı kaskı yapıp ben de marushin 999 almayı düşünüyorum Bir bakın derim.
Marushini çok öneriyorlar ama neden?Neden shark neden nolan neden agv ? HJC yi de çok öneren oldu ama neden ? Neden MT değil LS2 değil?Biri sharp 5 diğeri 4 yıldız.800 lira verip polikarbon da alabiliyosunuz termoplastikte.Madem biri diğerinden daha güvenli ozaman neden 250 liralık kask polikarbonken nolan 86 dediğimiz ve 800 lira bayıldığımız kask ta polikarbon?Aynı zamanda yakın fiyat dilimine sahip kaskların biri termoplastikken diğeri polikarbon? Ya 250 liralık kaskın polikarbon olmaması lazım yada 800 liralık kaskın daha ileri bir teknoloji ile üretilmesi lazım.Bütün kask kullanan insanlara anket yapasım var.
Hocam kusura bakma fakat kaskla patates ekmeğini örnekliyorsan patates olma olasılığın çok fazla Allah korusun.Benim soruyu sorma amacım boş yere fazla para vermemek yada verdiğim paranın karşılığını almak istemem.Saygılar.
Adamlar agv yi üretirken tokat testine mi sokuyorlar hocam ? Yada kaza esnasında kaskının yanına tokat darbesimi geliyorda okadar mühendis teknisyen teknoloji ile üretilen kaskı kafaya yenen tokatla puanlıyorsun ?Ben agv kullanmıyorum.Agv yide övmeye çalışmıyorum.Ancak akılda bir yer etmiş(en azından benim.)bir kask hakkında böyle görüşleriniz varsa siz ne kullanıyorsunuz merak ediyorum.Ayrıca LS 2,MT,Zeus falan kullanlar insanlar ozaman hiç kask takmasın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)