Bu gün mt revenge kask baktım. Uzun zamandır almak icin inceliyordum. İlk defa elime aldım. Her tarafına baktım üretim yılını bulamadım. Hangi tarihte üretildiği nerede yazıyor.
Bu gün mt revenge kask baktım. Uzun zamandır almak icin inceliyordum. İlk defa elime aldım. Her tarafına baktım üretim yılını bulamadım. Hangi tarihte üretildiği nerede yazıyor.
Kötü komşu adamı mal sahibi yapar
Kötü servis adamı motor ustası yapar
Ya kaskın iç arka kısmında ki süngerin ve straforun altında bulunur yada çene bağında.
İc kısmındakiler kolay görünür halde mi yoksa dükkan sahibini ikna etmem mi gerekecek.
Kaskı kutusuyla birlikte aldıysanız, kutu üzerimde de yazıyor olabilir.
Saygılarımla.
Tecrübe, limitlerini bilmektir.
Kaskın arka kısmındaki pedin arkasında yazıyor. Çıkarmadan okumak mümkün değil. Çok kolay çıkıyor. Sanırım 4 çıt çıt vardı bu pedi tutan
Cevaplarınız icin teşekkürler
Guzel kardeşim kask denilen şey öyle durduğu yerde çöp olmaz ki. Sen kaskini guzel temiz kullanırsın. Sağa sola çarpmazsin, kullanmadıgin zaman kutusunda tutarsin. Böyle temiz ve hassas kullanırsan istediğin kadar kullanirsin. 5 yılda kaskin işi biter demek yanlış bir tabir. Temiz kullanilamayacagi düşünülerek ortalama verilen bir rakam o.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)