Kask kamerasının faydaları ve ön bilgi
Reklamlar
-
29 Haziran 2015, 21:17
Evet arkadaşlar çok soran olduğu için burada bir toparlayım istedim,meraklı arkadaşlara faydası olsun;
Şimdi öncelikle neden kask kamerası,bende ilk önce hobi olarak başladı,hani gezip tozarken çekimler yapıp,sonra bunlara müzik ekleyip olayı dahada eğlenceli hale getirdim,tamamen zevk , fakat sonrasında heleki istanbul trafiğinde ne kadar çok ihityaç olduğunu hissettim,bunu köprüde şaşıran komserde destekledi (izleyenler bilir)
Bir çok deneme yanılma yöntemi yaptım,bir çok kamera eskittim,malum kameralar pahalı,önce ucuzlarına kaçtık tabi
Şu an sj4000 kullanıyorum hem arkaya bakan hemde öne bakan iki tane
Öncelikle sze faydalarını anlatayım,birebir yaşanmış ve gözlemlenmiştir
1: Kesinlikle ve kesinlikle kamerayı gören sürücü ters bir hareket yapacaksada vazgeçiyor,örnek elindeki telefonu saklayan,kırmızıda geçecekkken aniden duran,ve en önemlisi önüne atlamak isterken kamerayı farkedip frenleyen, bunlar başlıca örnekler.
2: Hoşluklar; mesela yolda birden camı açıp abi o kafandaki ne diyenler,kızın camını açıp filmmi çekiyorsunuz diye sorması,el sallayanlar ,önüne atlayıp çekiyormu diye soranlar he birde kaç lira,kaç saat çekiyor soruları genelde bu son iki soruya apaçiyse şöyle cevap veriyorum ,önce kendine bir kask al sonra bunu alırsın
3:tek kötü yanı atarlı yapması ,benim pek olmuyor genelde sakin yapılı biriyim ama bazı arkadaşlar durumu abartabiliyor,örneklerini çok izledik
Satın alma konusu; Ben elektronik ile ilgili ne varsa yurt dışından getirtiyorum çünü % 50 ye varan fiyat farkı var burda çok kazık,sağlam satıcılardan garanti olanlardan alıyorum.
son olarak mutlaka ama mutlaka tavsiye ediyorum,hem sizin hemde karşı taraf için,allah korusun bazen öyle anlar oluyorki ispat etmek çok zor oluyor,kamera kesin çözüm,hatırlayın metruk bir yolda bir motosiklette iki kişi sürüklenmiş ve hayatını kaybetmişti,ne bir görgü şahidi ne bir mobese görüntüsü var,faili meçhul kaldı,belkide bir araç ezdi geçti yada sıkıştırdı.
şimdilik bu kadar sorularınız olursa cevaplarım,hepinize kazasız belasız sürüşler dostlarım.
7 Tepe Motosiklet Kulübü
Reklamlar
-
29 Haziran 2015, 21:22
sj4000 wifi modelini aldım bence çok başarılı. her motosiklet sürücüsünün kamerası olmalı bir çok motorlu arkadaşlarımız faili meçhul gitti örnekleri çok sizinde belirttiğiniz gibi. belirleyici bir konu olmuş bende takip ediyor ve destekliyorum, kolay gelsin.
-
29 Haziran 2015, 21:26
Aynen oyle kamerayi gorunce hata yapmaktan cekiniyorlar bariz farkini goruyorsunuz. Ozellikle keraya baktiktan sonra tepki veriyorlar.
-
29 Haziran 2015, 21:29
4.Sopa yediğinizde veya sopa attığınızda internet fenomeni olma garantisi.
-
29 Haziran 2015, 21:39
Bunu pek tasvip etmiyoruz
Thracian adlı üyeden alıntı
4.Sopa yediğinizde veya sopa attığınızda internet fenomeni olma garantisi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:32 ----------
İşde bir örnek size
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/148931-carpip-kacan-taksici-nasil-bulunur.html
-
29 Haziran 2015, 22:45
Peki kaskta kamera olunca kaskı taşıma ve saklama konusunda sıkıntı çekmiyor musunuz? Bende kamera almayı düşünüyorum ama alırsam öndeki rüzgarlığa takarım diye düşündüm.
-
29 Haziran 2015, 23:20
çıkartıp kaskın içine koyup saklıyorsunuz çıkarması basit zaten klipsli,kafada olmasının avantajı hem titreşimi azaltır hemde boyun hareketiyle farklı yönleride kayıt altına alabilirsiniz
lac1vert adlı üyeden alıntı
Peki kaskta kamera olunca kaskı taşıma ve saklama konusunda sıkıntı çekmiyor musunuz? Bende kamera almayı düşünüyorum ama alırsam öndeki rüzgarlığa takarım diye düşündüm.
7 Tepe Motosiklet Kulübü
-
30 Haziran 2015, 00:04
Konu için teşekkürler bende almayı düşünüyordum çok faydası oldu.
-
30 Haziran 2015, 01:25
Hocam ne kadar fiyat konusunda bilgilendirebilir misiniz ?
-
30 Haziran 2015, 23:52
omer2to adlı üyeden alıntı
Hocam ne kadar fiyat konusunda bilgilendirebilir misiniz ?
Türkiyede pahalı 400 tl civarı ben ortalama 100 usd ye yurt dışından getirtiyorum kendime
7 Tepe Motosiklet Kulübü
-
01 Temmuz 2015, 00:19
sj4000 wifi alan arkadaşlar, ürün orjinal ise aldığınız ürünün linkini paylasabilir misiniz?
-
07 Ağustos 2015, 21:30
-
07 Ağustos 2015, 22:46
Bi linkde ben alırım arkadaslar
-
07 Ağustos 2015, 23:08
-
07 Ağustos 2015, 23:20
http://tr.aliexpress.com/item/1080P-...684922889.html
aliexpress'ten puhui digital isimli satıcıdan Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Sipariş sayısına göre sıralarsanız en tepede çıkar zaten.
http://tr.aliexpress.com/item/1080P-...684922889.html
-
09 Ağustos 2015, 21:13
Evrenalpar adlı üyeden alıntı
Evrenalpar, kamerayı biraz daha araştırdım ve beğendim ve almaya karar verdim Önerdiğin ve kullandığın aparatlar hangileridir onlardan da sipariş edelim?
-
09 Ağustos 2015, 21:30
Kask kamerasının şöyle de bir dezavantajı var; yolda diğer motosiklet sürücüleri kamerayı farkettiklerinde önünüze geçip türlü türlü apaçilikler yapmaya başlıyorlar. Çok yakaladım öyle önüme geçip teker yapan. Bir keresinde ışıklarda kurye bir arkadaş "-kayıttamısın?" diye sordu, "-evet" dedim, kalktı bastı yanlamaya başladı sağlı sollu, düşüyordu az kalsın. Youtube fenomeni sanıyorlar heralde. :D
-
09 Ağustos 2015, 21:52
bende siparişi vereyimde gelsin kamera
-
09 Ağustos 2015, 22:06
samet10 adlı üyeden alıntı
bende siparişi vereyimde gelsin kamera
Az önce siparişi verdim, 10 güne maksimum gelir diye düşünüyorum
-
11 Ağustos 2015, 11:11
Ben ekstra bir aparat almadım. Kutunun içinde kaska monte etmek için zaten gerekli parçalar geliyor. 15 güne gelir. Gümrük vergisi ödemeye hazır olun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)