Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Kask Arayışım

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Forza 250
    Alıntı tuttacromata adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    M beden Shoei aldım ama çok sıkıyor sanki anlayamadım kafamı içine sokmaya çalışırken kulaklarım bükülüyor, yanaklarım o kadar bastırıyor ki yanağımı ısırıyorum. 1 saat falan taktım çıkardım göz çevremin kenarları kızarmıştı. Belirgin bir ağrı yapmadı ama sıktı işte. Açılır mı yoksa vakit kaybetmeden L beden mi almalıyım ? L
    Kafanın herhangibir noktasına baskı yapıp ağrı yapmıyorsa evet doğru pedler yumuşayacak ve kafanın şeklini alacak doğru. Kulaklarınla ilgili sıkıntı yaşamak istemiyorsan buff ya da balaklava kullan, kaskı kolayca takıp çıkartabilirsin kulaklarını acıtmadan, biliyorum çok acıyor ben de biraz kepçe kulaklılık var oradan biliyorum Hem kaskı da terden korumuş olursun böylece, ölü hayvan gibi kokmaz Bir de kaskı giyip çıkartma şekline dikkat et kayışlardan iki elinle pedleri sağa sola açtırarak kaskı yukarıdan aşağıya giy, çıkartırken de aynısını yap kayıştan pedleri sağa sola açtırarak yukarı doğru aynı açıda çıkart, önce çene, sonra ense kısmını değil aynı hizada olacak şekilde.
    tuttacromata bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Eğer çok ısırmıyorsanız yanağınızı açacaktır. Ama ciddi anlamda ısırıyorsanız kask kafanıza kücüktür, ölçü tablosu mevcut. Bende m kullanıyordum, ısırmalar bitti, ilk günler konuşamıyordum neredeyse ama sonra topladı. Eğer yanaklarınız dişlerinizin arasında kilitlenmiyorsa ucundan ısırıyorsanız o geçer.

O zaman göndermiyorum bu şekilde kullanacağım. Kafam ara beden 58,5-59 civarı L alsam büyük ihtimalle bollaşır ve işe yaramaz hale gelir. Teşekkürler arkadaşlar.

Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Alıntı tuttacromata adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O zaman göndermiyorum bu şekilde kullanacağım. Kafam ara beden 58,5-59 civarı L alsam büyük ihtimalle bollaşır ve işe yaramaz hale gelir. Teşekkürler arkadaşlar.
    Allah kaskını taşa deydirmesin güle güle kullan iyi bak, vizörü çizme 350 lira valla.

Alıntı leopessia adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah kaskını taşa deydirmesin güle güle kullan iyi bak, vizörü çizme 350 lira valla.
    Her şey iyi güzelde bu kadar para verince ister istemez kask eldeyken insan tedirgin oluyor. Sen spectra vizörlerden bahsediyorsun herhalde çünkü normal vizörler 200 TL, aynalı vizörler 350 TL civarında.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)