Bugüne Kadar Kullandığım En Sessiz ve Hafif Kask
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Evet gerçektende öyle dün deneme şansım oldu o kaskı harika bişey.
-
Faydalı bir paylaşım, teşekkür ederim. Bende Shoei GT Air modeli var. Hafif, görüş açısı geniş ve sessiz olmasına sessiz ama pinlock olmasına rağmen buğu sorunu var. İlk fırsatta aldığım yere gideceğim bakalım...
Gülle gülle kullan.
-
Benimde dikkatimi cekmisti bu kask 999 tl idi zamaninda motomaxda indirimle 850 liralara düşmüştü 1250 tl olmus simdi:O
-
68charger adlı üyeden alıntı
Faydalı bir paylaşım, teşekkür ederim. Bende Shoei GT Air modeli var. Hafif, görüş açısı geniş ve sessiz olmasına sessiz ama pinlock olmasına rağmen buğu sorunu var. İlk fırsatta aldığım yere gideceğim bakalım...
Gülle gülle kullan.
Bende shoei de buğu sorunu yasamıştım dostum
anadoluyollarinda.blogspot.com.tr
-
teşekür ederiz. anlatımınıza göre güzel kask Nexx XR2 Carbon Pure kros modeli varmı acep ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:21 ----------
kevlar da varmı kaskta sanki var yazıyor yabancı sitede bilgin varmı ?
-
Hazır bilgili varken sorayım ls2 ler artçım için uygun mu acaba? Ff350 falan
-
bekotr2 adlı üyeden alıntı
Şimdi sen düşünce artcın düşmüş olmuyormu ? Hanginiz kafa üstü düşeceksiniz önceden bilemezsin ki ? Onun için artcı veya şoför bişey farketmiyor.. Ya tek bineceksin yada güvenlik zafiyetinde bulunmuycaksın. Ben eşimle biniyorum motosikletime kendimden çok onu düşünüyorum Allah korusun bir ömür vicdan azabı çekersin.
4Vaqrant adlı üyeden alıntı
Benimde dikkatimi cekmisti bu kask 999 tl idi zamaninda motomaxda indirimle 850 liralara düşmüştü 1250 tl olmus simdi:O
Evet fiyat doğru. Dün aynı modele baktım 1.250 TL Ama inan mükemmel bi kask kafana geçirdiğinde farkı hissedebiliyorsun.
Oysa canı çıkana kadar sevmeliydi insan,,, Elbiseleri çıkana kadar değil !!
-
Nexx i toprak razgatlıoğlu kullanıyordu türkiye yarışlarında o zaman görmüştüm.. Güneş vizörlü microlock lı birşey aradığımdan gt-air aldım ancak kesinlikle alınacak kasklar arasında.. Daha önceden üst kalite ürünler kullandığınızdan yorumunuz daha da önemli.. 600 cc 4 silindire geçtiğim zaman alabilirim..
-
osis adlı üyeden alıntı
teşekür ederiz. anlatımınıza göre güzel kask Nexx XR2 Carbon Pure kros modeli varmı acep ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:21 ----------
kevlar da varmı kaskta sanki var yazıyor yabancı sitede bilgin varmı ?
Aldığım kask tamamen karbon fiber. Bu kaskın Torpedo adlı bir modeli daha var belki o modelinde olabilir
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:00 ----------
bekotr2 adlı üyeden alıntı
Dostum LS2'ler hakkında hiç bilgim yok
-
Hocam eski kasklarınızdan yeni motorcuya satılık olan var mı?
-
Morphin adlı üyeden alıntı
Hocam eski kasklarınızdan yeni motorcuya satılık olan var mı?
Dostum kaslardan birisini eşim kullanıyor. Diğer ikisi ise motosiklet üzerinden düştü ve kask üzerinde çatlaklar oluştu. Kendimi güvende hissetmediğim bir kaskı başkasına satamam dostum.
-
Shark Race-R Pro kullansan Aldığın Nexx marka kaskı da satarsın dersin ki kullandığım kask ne kadar ağırmış.
-
Shark Race R-Pro Carbon gerçekten kullandığım en hafif ve sessiz kask. Vizörü kapatınca dış dünya ile iletişimi kesiyorsun.
-
VESPERA adlı üyeden alıntı
Shark Race R-Pro Carbon gerçekten kullandığım en hafif ve sessiz kask. Vizörü kapatınca dış dünya ile iletişimi kesiyorsun.
Dostum kask araştırırken aklımı en çok çelen kasklardan biri de Shark Race R-Pro Carbon idi. Gerçekten güzel kask ama aralarında yaklaşık olarak 700 TL fark var. Yukarıda da belirttiğim üzere fiyat faktörününde etkisi ile tercihimi Nexx XR2 Carbon Pure'den yana kullandım.
Aklımı çelen bir diğer kask ise Bell RS-1 oldu. O da oldukça güzel bir kask ama onunda fiyatı biraz daha yukarılarda.
-
Bell star carbon kullanıyorum. 1250 gr fakat sessiz bir kask degil. En sevdigim ozelliği üzerinde pinlock bağlantı noktası dahi bulunmayan vizörüne ne yaptıysam buğu yaptıramadım. Buğu problemi yasayan arkadasların aklında bulunsun.
-
Dostum Bell star carbon gerçekten güzel kask lakin ki fiyatı 2.000 TL'nin üzerinde. Dediğim gibi bir kaskta sessizlik öncelikleriniz arasındaysa bu kask çokta uygun değil. Yurt dışı test yazılarında Bell RS-1'in Bell star'dan daha sessiz olduğu belirtiliyor. Üstelik daha ucuz ve aynı güvenlik standartlarını taşıyor her iki kaskta.
http://www.webbikeworld.com/r2/motor...s-1/review.htm
-
S6453 adlı üyeden alıntı
Dostum kaslardan birisini eşim kullanıyor. Diğer ikisi ise motosiklet üzerinden düştü ve kask üzerinde çatlaklar oluştu. Kendimi güvende hissetmediğim bir kaskı başkasına satamam dostum.
Hocam bütçe baya sıkıntılı benim. L veya XL ise bi görüşelim durumu hiç yoktan iyidir.
-
Kaskı öyle bir anlatmışsın ki, kaskımı camdan atıp gidip bu kaskı alasım geldi Kask değiştiriken mutlaka bu kaskı da deneyeceğim ve kafa şeklime uyarsa da sanırım bir sonraki kaskım bu olacak.
İnceleme için çok teşekkürler
-
Schuberth sr1 arayıp sonunda Shark Race R Pro aldım hem hafif (M 1250gr) hemde vizörü kapattığınızda ses yok.. Bir dahakine kesinlikle denemelisiniz. Ve Hayırlı olsun kaskınızda gayet güzel duruyor ve memnunsunuz anlaşılan
Kazasız belasız
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler