Öncelikle herkese merhabalar,
Açılmış olan konuları okudum, fakat tam olarak kafamda ki soru işaretlerine cevap bulamadım o nedenle bu konuyu açma gereği duydum eğer dikkatsizliğimden gözden kaçırdığım konular var ise şimdiden özür dilerim.
İki senedir Box Bx1 marka/model kaska sahibim. Kaskımı almadan önce Sharp testine bakıp 4 yıldız almış olmasının yanı sıra uygun fiyatlı olması sebebiyle bu kaskı tercih etmiştim. Fakat kaskımın darbeye maruz kalması(sert bir şekilde yere düştü) ve kendisinin miladını doldurduğunu hissettirmesi ile birlikte yeni bir kask arayışına girdim. Şuan kask için ayırdığım bütçe
300 TL, eğer biraz daha zorlarsam 50 Lira daha ekleyebilirim.
Öğrenci olmam sebebiyle harçlıklarımdan biriktirdiğim miktar budur. Lütfen biraz daha bekle ya da üzerine şu kadar ekle bunu al gibi yorumlar yapmayınız çünkü şuan ki kaskım belirttiğim sebeplerden dolayı güven vermiyor.
Alacağım kasktan beklentilerim :
- Kaskın güneş vizörlü ya da içeriden gözlüklü olması benim için önemlidir. Numaralı gözlük kullandığım ve ayrıca güneş gözlüğüm olmadığından dolayı güneş vizörlü tercih etmeliyim diye düşünüyorum.
- Eğer bu fiyata alabileceğim kasklar içerisinde bildiğiniz ve bana önerebileceğiniz minimum seviyede rüzgar sesi alan bir kask var ise onu almaya yöneleceğim.
Taleplerim doğrultusunda LS2 FF396 almak mantıklı gibi duruyor, eğer sizlerinde önerebileceği bir kask var ise çok memnun olurum.
Hepinize şimdiden teşekkür ederim