caberg duke
havalandırması, güvenliği, konforu iyidir. çene açılır olması, yaz sıcağında sıkışık trafikte avantajdır.
tek kusuru var, biraz ağır.
caberg duke
havalandırması, güvenliği, konforu iyidir. çene açılır olması, yaz sıcağında sıkışık trafikte avantajdır.
tek kusuru var, biraz ağır.
Yeniden selamlar;
Dün şirketten arkadaşımla beraber kask almak üzere çıktık onun istediği model belliydi. Nolan n104 istiyor. Sabahtan yamaha kardeşlerde bakıma gitmiştim orda L beden vardı. Bende AGV k3 denedin oldukça beğendim ancak Caberg Duke ve Caberg torumax aklımda kaldı. L beden arkadaşa uymayınca çıktık.Kardeşler yamahada 1 saate yakın farklı model denedik ve inanılmaz yardımcı oldular... Yolumuz üstü olduğu için feyzioğlu motora uğradık. Orda n104 için fiyat konuşurken bende caberg baktım ufak tefek sorularım oldu cevap alamadım, keza arkadaşta fiyatta anlaşamadı genel olarak alıcaksan al şekline büründü çalışanların tavrı. Haliyle orayla işimiz böylelikle başlamadan bitti. Konserlerimizi tamamlamak üzere dağıldık hafta içi motoplusda caberg bakıcam daha önce ordaki çalışanlar çok yardımcı olmuştu hiç şüphem yok ki farklı olsun. kask maceram devam ediyor açıkcası. Farklı önerilere hala açığım.
Arada sırada olabiliyor sanırım. Hasanpaşadan alışveriş yapıyorum genelde özellikle motomax ekibi mükemmeller. Motoplus ve Yıldızmotorda öyle diğerleri ile işim hiç olmadı açıkcası. feyzioğlu için benim açımdan önem arz eden bir durum yok 2 kask satamadılar sadece önemsiz bir konu... iyi günler...
Nitro Aikido Fiberglass Shell testinden 5 yıldız, fiyat 350-380 tl.
Daha ne olsun...
Tourmax ile arada kalarak nolan n44 aldım. Neden aldım , niçin aldım , nasıl aldım bilmiyorum bende. Ancak takınca beni en mutlu eden kask oldu. Çok rahat aşırı konforlu. Bir yandan hala aklımda tourmax ve shark speed r var. Artık bir sonraki değişime diyorum. Aldık gitti. biraz kullanınca memnun kalırmıyım kalmazmıyım anlarım gibime gelsede tek memnun olmadığım güvenlik testleri ve crash test bulamadım. Ece vs. standart testleri var tabi ama kaza anı ne olur bilemiyorum.
Bildiğim kadarıyla Nolan'lar da termoplastik?? Ben açıkcası aynı fiyat aralığında Bell'i 1 numaraya koyuyordum (sharp 5 yıldız var diye). Bell'in M1, M3 ve diğer tüm kasklarını denedim hepsi XL olanlar dahil kafamı mengene gibi sıktı. O yüzden alamadım. Bu nedenle AGV K4 aldım. 2014 Şubat üretimi ve %25 iskontolu idi. 500 TL gibi bir fiyata geldi desenli olanı. Alalı 2 hafta oldu. Kasktan hala mevcut İstanbul Hasanpaşa'da. Ses alıyor ama Nolan da ses alıyor zaten. Havalandırması iyi, çok terleyen biriyimdir ama havalandırmaları açınca şimdilik rahatsız etmiyor. Ayrıca kask hafif, 1250 gr gibi bir şey.
Güvenliğini test etme imkanı görmeyiz inşallah ama fiber kabuk var ve standart sharp'tan 4 yıldız almış.
1000 tl yi geçmeyi düşünmüyorum demişssin ya bence bir shark kasklara bakmayı dene
1- http://www.anesmotorshop.com/asp/pro...ED-R-MXV-SYKES
bu kaskın güneş gözlüğü pinlock özelliği var. Havalandırması iyi. ben çok memnun kalmıştım. Güvenliğini de deneme fırsatım oldu. (Allah bir daha göstermesin)gayet başarılıydı. Liste fiyatında iskonto yapıyorlar gidip denersen memnun kalırsın bence
2- http://www.anesmotorshop.com/asp/pro...CK-REDDING-MAT
Bu kaskta görsel olarak çok dikkatimi çeken bir kask speed-r kadar olmasa da başarılı bir kask. fiyatıda speed-r'a oranla daha uygun. gene liste fiyatında yardımcı oluyorlar.
nolan n86 kullanıyorum gunes vızoru ve pınlock olması gayet ıyı havalandırmaları cok cok ıyı bence tek sıkıntısı 100 km hızı gecınce ses gelmeye baslıyo. ben subat ayında 527 lıraya motomax tan almıstım kaskı nakıt verdım dıye ındırım yapmıslardı.
genel olarak şehir içi kullanıyorsanız exo 500 mükemmel bir kask.Sürekli uzun yok yapıyorsanız tıkaç falan kurtarır mı bilmem denemedim ama 100 km hızdan sonra rüzgar sesi baş ağrısı yapıyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)