dışarıya ince zımpara uyguladı diye düşünüyorum kalın zımpara yapsa o boya okadar pürüzssüz çıkmaz ince olan 220 lik filan ince zımpara ile çizmişsse birşey olmaz bence
dışarıya ince zımpara uyguladı diye düşünüyorum kalın zımpara yapsa o boya okadar pürüzssüz çıkmaz ince olan 220 lik filan ince zımpara ile çizmişsse birşey olmaz bence
Güzel olmuş. Etiketler de on numara. Ön tarafta cam fitiline kadar inseydiniz keşke. Hatta fitili biraz kaldırıp altına sokup, fitili tekrar yapıştırabilir mişşiniz. Kaksa etiket yapıştırmak kolay gibi görünür ama zor iştir. Üst kısım tam küre biçiminde olmadığından sağda solda ezilmeler, yamulmalar olur. Sizde olmamış. Tebrikler.
Beğendiğin için Teşekkürler
işin boyama zımpara işine gelince kask özelliğini kaybedermi kaybetmezmi konusunda fazla bilgim yok umarım özelliğini yitirmemiştir
dostum valla 220 lik kullandım kaskın üstündeki boyayı sökmekte zorlandım. 80'lik kullandım en kalını sanırım ama deforme etmedi boyayı verniği çıkardı.
Hocam kullandıgım etiket ve stikırlar yapışkan özellikli birde esniyor olması işimi kolaylaştırdı. beğendiğin için teşekkürler
Umarım çok güzel bir iş çıkarırsın. mutlaka paylaş bizimle fikir üretiriz
kask şekil olmuş.forumda bu tarz konuları görmek güzel.
paylaşım için tşk.
çok beğendim, hatta ben de yapmaya heves ettim.
eski kaskım var. sapasağlam fakat kullanmaktan sıkıldım.
bunu fosforlu turuncuya boyayabilir miyim acaba? hiç sprey boya yapmadım, ama elim işe yatkındır.
zımpara yaparken, eski boyayı iyice kazıyıp çıkarmak mı lazım, yoksa çizip matlaştırmak yeterli mi?
hangi marka sprey boya iyidir?
kaskın üstü dümdüz boya olmasa :( hazır çıkartma, etiket vs. satan yer var mıdır?
son olarak attığınız vernik yine sprey boya şeklinde mi bukunyor?
Valla helal olsun bana nedense agv yi andırdı renkler çok profesyonel duruyor dışardan boya
merhabalar..
fotoğraflar sanırım kalkmış tekrar yüklemen mümkünmüdür..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)