İcon Variant Battlescar kaskı nasıl ?
Reklamlar
-
Brn motor satıyor motosella disinda.. airmada, airframe ve variant yani cross modelleri var.. icon kasklari takik sekilde gidip inceledim acikcasi, airmadalar fiyatlar daha dusuk sekiller super fakat hemen akabinde bi arai takinca icon nedir sekile para vermem diyorsunuz.. icon alicaksam kesinlikle fiber olan modelleri sec derim bana diger modelleri guven vermedi.. bu baktigin fiberse al.sekile takilma basini korusun bu daha onemli...
Reklamlar
-
çok bilmiş, ve bilir kişilerin taktığı kasktır mesela Motorcu Muhabbeti takıyor bu kaskı ya da losangeles şehrinden Tek Tabanca takıyor bu kaskı 1000 rr sürüyor adam bizzat kullanıcısı yorum at youtubeden yanıtlıcaktır eminim
-
MeehMT adlı üyeden alıntı
çok bilmiş, ve bilir kişilerin taktığı kasktır mesela Motorcu Muhabbeti takıyor bu kaskı ya da losangeles şehrinden Tek Tabanca takıyor bu kaskı 1000 rr sürüyor adam bizzat kullanıcısı yorum at youtubeden yanıtlıcaktır eminim
hayatımda gördüğüm en anlamsız yorum
-
20 Aralık 2016, 15:28
Cok sıradışı renkleri var
Ses konusu biraz endişelendiriyor bi bakalim
-
20 Aralık 2016, 15:52
Serçeparmak adlı üyeden alıntı
Motosella dışında nerede satılıyo bu kask bilen eden var mı?
motodium'da var bırde, benım merak ettıgım bu teleklı kasklar sallama ve ses yapmaz mı ?
-
20 Aralık 2016, 17:56
Türkiye'ye BRN Motor getiriyor ICON ürünlerini. Ama diğer firmalara göre çok fazla kar marjı koyuyorlar.
-
20 Aralık 2016, 19:02
gogozh adlı üyeden alıntı
motodium'da var bırde, benım merak ettıgım bu teleklı kasklar sallama ve ses yapmaz mı ?
terekli kask fena tokatlar ön camınız yok ise.
-
26 Aralık 2016, 13:19
Ben de güzel bir desenli variant siparişini verdim bakalım. Shoei Nxr ile bunun arasında kalmıştım ama hem fiyat, hem görünüş olarak Icon öne geçti.
Umarım pişman olmam.
-
07 Haziran 2017, 11:06
ben de bu kaskı düşünüyorum nasıl memnun musunuz?
-
23 Ağustos 2017, 14:00
Güncel kullanan arkadaşlardan artı eksi yorumlarını alsak. Bende düşünüyorum bu kaskı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)