Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Shark Raw

REKLAM ALANI
    Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    Dogrudur.Dual black bak mata en yakın o var. Ben mat yesil aldım memnunum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    MT07ABS / FZ09
    merhabalar.
    shark raw trinity kaskim var.
    nasil oldugunu anlayamadim ama cami (lens, google) bayagi cizilmis. daha once shark raw trinity veya diger shark raw modelleri icin camini veya mask kismini degistiren oldu mu?
    nerden aldiniz?
    cok tesekkurler

evboslukren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Megelli 250r
    Kaski internet uzerinden siparis edicem ama tek bir sorum var.Kemerayi sadece kaskin ustunemi monte edebiliriz (owlcruiser gibi) bu kaskta malum ceneden aciliyor ve yan tarafindan gozluk bagi var.Kullanan arkadaslar varsa yardimci olursa sevinirim yan tarafa koysak kamerayi kaskin acilip kapanmasini engellermi?

Motosikleti
    R125 >> MT25
    Alıntı evboslukren adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kaski internet uzerinden siparis edicem ama tek bir sorum var.Kemerayi sadece kaskin ustunemi monte edebiliriz (owlcruiser gibi) bu kaskta malum ceneden aciliyor ve yan tarafindan gozluk bagi var.Kullanan arkadaslar varsa yardimci olursa sevinirim yan tarafa koysak kamerayi kaskin acilip kapanmasini engellermi?
    Yan tarafa monte edebilirsiniz hatta biraz geriye monte ederseniz kulaklık kısmındaki o yuvarlak bölüm videoda gözüktüğünde gayet hoş oluyor

evboslukren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Megelli 250r
    Tesekkur ederim , inan bunu sorarken aklima sen geldin fotografini hatirliyorum r125 in ustunde rawli 😄 tekrar saol.

polemos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650 ABS (2013)
    Alıntı Syphex adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kaskın açık maskeli olanını birkaç aydır kullanıyorum, kısa kısa izlenimlerimi aktarıyım;

-Kask çok şekil acayip dikkat çekiyor, günde en az 2-3 kez çevirip soruyorlar " aga bu nedir?" diye,

-Çok hafif, dış kabuğunun dandiklğinden midir bilemem ama özellikle Bell Vortex'den sonra kafamda kask yokmuş gibi geliyor,

-Rüzgar sesi çok alıyor, uzun yolda hem açık kask olduğundan hem de gürültüden dolayı tavsiye etmem. Şehir içinde kısa mesafede çok sorun değil,

-Maske gözlüğe, gözlük de kaska bağlı, istenilen şekilde(sadece gözlükle, açık kask şeklinde vs.) kullanılabiliyor. Gözlük yanlardan lastikli bir şekilde bağlı olduğu için gerektiğinde kaskın üstüne çekilebiliniyor. Baştan uyarıyım, bu parçaların takıp çıkarılması baya zahmetli,

-Gözlük yüzünüzü rahatsız etmiyor fakat son zamanlarda yüzümde iz bırakmaya başladı, çok sorun etmiyorum. İlk alıdğım zamanlarda burna baskı yapıp nefes almayı zorlaştırmıştı biraz ayar çektim düzeldi, kaskı doğru takmak lazımmış,

-Güvenlik konusundan pek emin değilim, açık kask olduğu için kabuk ne kadar sağlam olursa olsun çene ve yüzü koruma konusunda yetersiz olacaktır. Ben genellikle trafikte kullandığım için, o riski aldım.

Umarım yardımcı olur alacaklara, aklınıza takılan bir şey olursa cevaplamaya çalışırım.

Tekeriniz düz bassın.
    4,5 aydır Bell Vortex kullanıyorum. Size de kabuğu büyükmüş gibi geliyor muydu?

uzaaklardann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Beverley 250 s + Honda Rebel Bobber + BMW R1200R
    Yaklaşık 1 yıldır/ 9700 km.dir aktif olarak kullanıyorum. Antalya'nın yazında, İstanbul'un kışında, öğlen 45 derece sıcakta, gece sağanak yağmur altında, uzun yolda 220 km/h de, şehir içinde trafiğin arasına sıkışıp afakanlar basarken kullandım.

İzlenimlerim şöyle ki:

Hanımlar beyler, kaskın en başarılı özelliği şekil şemali değil, hafifliği . Saatlerce kafanızda olsa bile o kadar hafif ki kesinlikle rahatsız etmiyor.

Şekli şemali hakikaten çok dikkat çekiyor.

Sağanak yağmurda içeri su almıyor ama kaskın sınırından süngerin uç kısımları hafif ıslanıyor.(boyun ve alın bölgesinden)

İlginçtir ama beklentinin aksine, kesinlikle üşütmüyor.

Havalandırması pek başarılı olmadığından yazın yada sıkışık trafikte o gözlüğü (goggle) illaki açılacak.

Mümkün mertebe goggle kapalı bir şekilde kullanmak lazım yoksa goggle u yanlardan tutan lastikler esneyip pijama lastiğine dönüyor.
    Lastikler esneme yapınca goggle, açıkken (yukarıdayken yani) 120-130'u geçerseniz kaskın üzerinden ters dönebiliyor. Ama yazın sürekli kapalı alde kullanmak pek mümkün olmadığından illaki esniyor. Ama pek büyütülecek birşey değil zira Anes motorda bir takım lastik maliyeti 10$.

Ses yapıyor. Özellikle uzun yolda mutlaka kulaklara bişey tıkamak lazım. Yoksa rahatsız eder.

Bence en kötü özelliği ise yanlarda görüşü engelliyor. Kör nokta bırakıyor.

Gözlük ile kullanmaya uygun. gayet geniş yer var.

Sürüş esnasında goggle'ı kaldırmak bayaa bayaa maharet istiyor. Yani inat etme, dur, kaldır, yola öyle devam et. Zira risk alırsın. O derece yani.

Ama indirmek basit.

Budur.
    schizo bunu beğendi.

Motosikleti
    Suzuki DL 650 Vstorm (2004)
    kask çok hafif ve en ufak darbede ufak göçük şeklinde kendini gösterebiliyor darbeler (inanmayan için benimki hasbelkader oldu ama siz de anahtarla çok hafif bi şekilde vurabilirsiniz denemek için kaska =) ). kazada ne kadar korur sorusu benim de kafamda soru işareti ama umarım shark yanıltmaz bizi.

kask kesinlikle çok ses alıyo tek çözümü de pek güvenli olmasa da kulaklıkla müzik dinlemek.

dün gece 1 de yaptığım sürüşte burnuma kadar buff vardı pek üşüme olmadı sadece alnımdan biraz serinlik girdi o sinir bozucuydu. kafadaki havalandırma bi işe yaramıyo sanırım bi artısını eksisini görmedim.

bi arkadaş bahsetmiş gözlüğün iç kısmındaki sünger kalkmaya çok meyilli. benimkinin bi tarafı kalkar kalkmaz çok hafif yapıştırıcıyla tutturdum şu anda hiç bi sıkıntı yok.

maske sadece ilk darbenin %20 sini karşılar zannediyorum sonra ayrılır gider ama olmasını olmamasına tercih ederim tabiki.

maskeyi hiç yukarı kaldırmadım merak da etmedim yaz sıcağında bile :D zaten öyle kullancak olsaydım nazi kaskı alırdım mis.

çok uzun diyenlere özet:
    sonuç olarak şekil çok iyi, gece görüşü fena değil. görüş açısı alışılabilir. sağlamlık konusunda bilgimiz yok. ses çok.

Sıfır M beden hiçbiyerde bulamıyorum arkadaşlar. İnternette ilanı olmayan dükkanlardan birinde falan gören varsa ve söylerse çok sevinirim. Satmayı düşünen olursa M beden mat siyah veya dual siyah kask arıyorum. 2. el temiz de alabilirim. İlanımın linki de burda : http://www.motosiklet.net/forum/kask...ual-siyah.html

Alıntı NixonWar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sıfır M beden hiçbiyerde bulamıyorum arkadaşlar. İnternette ilanı olmayan dükkanlardan birinde falan gören varsa ve söylerse çok sevinirim. Satmayı düşünen olursa M beden mat siyah veya dual siyah kask arıyorum. 2. el temiz de alabilirim. İlanımın linki de burda : http://www.motosiklet.net/forum/kask...ual-siyah.html
    Bu ayın sonu yada kötü ihtimalle Ocak ayının ilk haftası 2016 tarihli RAW lar stoklarımızda olacaktır. Bence 1 Ay daha bekleyin 0554 880 05 75 / 0212 216 20 16

IRau - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    shark raw kamuflaj kask arıyorum hiç bir yerdeyok nerden bulabiliriz acaba

Motosikleti
    gv 650
    Bende shark vancore mat siyah var temmuzda aldim satilik ülkede kamuflaj diyosan sahibinden de bir tane vardi satilik

Motosikleti
    Artık Yok...
    iki ay kadar kullandım ben pek tavsiye etmem arkadaşlar yazmışlar tamam hafif falan iyi ama görüş alanı dar kör noktası var.
    alışınabilinir belki ama bu riskte alınmaz bu araba değilki en fazla kapıyı yada kaportayı sürterim diyesiniz..
    Rüzgar sesinide fazla alıyor ben hep açılır çene kullandığım için diğer açılır çenelerle kıyasladığımda pazardaki pek çok açılır çeneden daha fazla ses alıyor.

shark çok beğendiğim yaratıcı tasarımıyla kask camiasına çok yenilikler katmış bir marka.. rawda o yönlerini güzel göstermişler.. bende yazlık kullandığım half face ls2 cabrio var o bile sharkdan daha güvenli geliyor kafamda.

Yesiam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD sporster
    bu kaska talep oldugu bal gıbı ortada.ama istediği zaman alabilen kişi yok. yurtdısında satısı olan kaskın turkıyede satısının olmaması 3ayda bir sınırlı olarak gelmesı malesef anesmotorun basarısız bır fırma oldugu profılı cızıyor benım gozumde
    kaskın ozellıklerınden kullanan arkadaslar bahsetmıs hafıf kornokta vs vs.bırde satın alınamaması da eklenmelı.bu kaskı istediğimiz zaman satın alamıyoruz cok komık

IRau - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    Bende bundan alicaktim Vazgeçtim koruması yok bildiğin açık kask gibi

Arai quantum St aldım yerine mutlu mesut yaşıyoruz

Motosikleti
    HD sporster
    vallahi bende bundan alıcaktım ama satın alınamayan bir kask olduğu için harley davidson swat 98318 e15 e bakıyorum.buyuk ıhtımalle onu satın alıcam

Motosikleti
    Rks cruiser 250
    Alıntı Yesiam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vallahi bende bundan alıcaktım ama satın alınamayan bir kask olduğu için harley davidson swat 98318 e15 e bakıyorum.buyuk ıhtımalle onu satın alıcam
    onu hiç bulamazsın

Motosikleti
    HD sporster
    antalya harleydavıdson bayısıyle bugun gorustum ellerınde varmıs

Motosikleti
    Artık Yok...
    swat sahibindende ara sıra tek tük satılıkta oluyor. kafana göre bulursan al ama swatın avrupa fiyatı bile 350 euro falan.. türkiye satışı rahat sıfırı varsa harley davidsonda çok rahat 2 bin tl civarıdır diye düşünüyorum. değermi maddi duruma bakar ama bence göreceli değmez..

onun yerine raw alır birde 30-40 tl ye kaliteli kulak tıkaçı alır kulağı yormıycak ağrıtmıycak güzel bir şey keyfime yoluma bakarım.

Motosikleti
    HD sporster
    varsayımlarla ilerlememek lazım.
    sharkın yenı gelecek modelı 890 lıra cıvarı bahsettıgımız swat 1167tl harley davıdson magazasında
    arada 200 lıra gıbı bır fark var ve anında temın edılebılıyor kask.
    fıkrımı sorarsanızda dızayn olarak swat daha tatmın edıcı.belkı kor nokta ve ses problemıde yoktur.
    kaskı aldıktan sonra yorumlarımı yazarım buradan

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:30 ----------

bu arada ingiltere hd dan sıparıs verırsenız swatı 200 sterlin kask ucretı 25 sterlın kargo 950 lıra cıvarı bırsey yapıyor
    vede yenı cıkmıs bır model oldugu ıcın 2 3 yıllık kask olma ıhtımalı yok gelecek olan kaskın.

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)