Aksiyon kamerası yerine redmi note 9 pro yada lg g6 kullanmak?
Reklamlar
-
23 Ağustos 2024, 16:10
Arkadaşlar aksiyon kamerası çok pahalı olduğu için alamıyorum ve almak istemiyorum 3000 4000 tl den başlıyor orta seviyeleri bunun yerine 2000 tl ye xiaomi redmi note 9 promu alsam lg g6 mı?
Xiaomi redmide ois yok eis var
Lg g6 da ois var eis yok
İkisinde de geniş açı var bunu kullanarak çekeceğim kaliteleri nasıldır bilmiyorum çokta birşey beklemiyorum ama net güzel bir görüntülü verebilmeli.. Acaba redmi note 9 pro su , lg g6 sı olan varsa geniş açıda ve normal bi video çekip atabilirmi?
Başka telefon varsa max 2000 tl ye kadar öneri alabilirim
Reklamlar
-
23 Ağustos 2024, 20:58
Su altı çekimleri veya tehlikeli aksiyonlar yapmıyorsan artık aksiyon kamerası dönemi bitti cep telefonları bu işi çözüyor.
Programlara ve cep telefonuna çok hakimsen edit için bile bilgisayara ihtiyacın yok ustaları A dan Z ye bu işi telefonda yapıyor.
-
24 Ağustos 2024, 02:54
İş görür ama tilt eder yanlışlıkla ekrana dokunursun vb şeyler olur telefonların çekim süreleri 30 dk da bir olabilir her seferinde tekrar başlatman gerekebilir cihaza göre değişir türbülansı olur kaska takacaksan 2.el go pro vs daha mutlu eder bence hero 4 bile olabilir
-
26 Ağustos 2024, 10:52
Şöyle düşün, işe gidip gelmek için bir otomobile ihtiyacın var. Otomobiller çok pahalı, onun yerine eski bir traktör alıp işe gidip gelebilirsin. Sonuçta ihtiyacını karşılar, seni işe götürür ve getirir.
Aksiyon kamerası yerine eski bir cep telefonu almak ta bunun gibi olur. Ellbette görüntü kayıt edersin, o ihtiyacını karşılar. Ama hiçbir zaman bir düzgün bir aksiyon kamerası gibi olmaz.
-
aynı düşünce mevcut bende de. geçen bir deneme yapayım dedim. telefon iphone 14 pro max. çekim çok iyi ama ses olayını çözmek lazım. bir de telefonu kaska takacaksan güzel ağırlık yapıyor çene tarafında. başını aşağı doğru basıyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)