Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Aksiyon kamerası yerine redmi note 9 pro yada lg g6 kullanmak?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    11 Eylül 2023
    Arkadaşlar aksiyon kamerası çok pahalı olduğu için alamıyorum ve almak istemiyorum 3000 4000 tl den başlıyor orta seviyeleri bunun yerine 2000 tl ye xiaomi redmi note 9 promu alsam lg g6 mı?

    Xiaomi redmide ois yok eis var
    Lg g6 da ois var eis yok

    İkisinde de geniş açı var bunu kullanarak çekeceğim kaliteleri nasıldır bilmiyorum çokta birşey beklemiyorum ama net güzel bir görüntülü verebilmeli.. Acaba redmi note 9 pro su , lg g6 sı olan varsa geniş açıda ve normal bi video çekip atabilirmi?

    Başka telefon varsa max 2000 tl ye kadar öneri alabilirim


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    13 Haziran 2016
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    falcon flash 100
    Su altı çekimleri veya tehlikeli aksiyonlar yapmıyorsan artık aksiyon kamerası dönemi bitti cep telefonları bu işi çözüyor.

    Programlara ve cep telefonuna çok hakimsen edit için bile bilgisayara ihtiyacın yok ustaları A dan Z ye bu işi telefonda yapıyor.

  3. #3
    Yobaaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ocak 2023
    Motosikleti
    TRK 502X
    İş görür ama tilt eder yanlışlıkla ekrana dokunursun vb şeyler olur telefonların çekim süreleri 30 dk da bir olabilir her seferinde tekrar başlatman gerekebilir cihaza göre değişir türbülansı olur kaska takacaksan 2.el go pro vs daha mutlu eder bence hero 4 bile olabilir

  4. #4

    Üyelik
    17 Mart 2014
    Şöyle düşün, işe gidip gelmek için bir otomobile ihtiyacın var. Otomobiller çok pahalı, onun yerine eski bir traktör alıp işe gidip gelebilirsin. Sonuçta ihtiyacını karşılar, seni işe götürür ve getirir.

    Aksiyon kamerası yerine eski bir cep telefonu almak ta bunun gibi olur. Ellbette görüntü kayıt edersin, o ihtiyacını karşılar. Ama hiçbir zaman bir düzgün bir aksiyon kamerası gibi olmaz.
    espresso bunu beğendi.

  5. #5

    Üyelik
    09 Eylül 2024
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar NS 200 ABS
    aynı düşünce mevcut bende de. geçen bir deneme yapayım dedim. telefon iphone 14 pro max. çekim çok iyi ama ses olayını çözmek lazım. bir de telefonu kaska takacaksan güzel ağırlık yapıyor çene tarafında. başını aşağı doğru basıyor


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)