Merhabalar,
Yeni aldığım Sena SF 2 interkom bağlantı kurduktan 2 dakika sonra bağlantıyı kesiyor. Bağlantı kurmada sorun yok , şarkıda çalıyor fakat 2 dakika sonra disconnect oluyor.
Bu sorunu yaşayan varmıdır yada tavsiyesi olan ?
Merhabalar,
Yeni aldığım Sena SF 2 interkom bağlantı kurduktan 2 dakika sonra bağlantıyı kesiyor. Bağlantı kurmada sorun yok , şarkıda çalıyor fakat 2 dakika sonra disconnect oluyor.
Bu sorunu yaşayan varmıdır yada tavsiyesi olan ?
Yardımcı olmayı aklından geçiren herkese teşekkürler
Motamax yenisi ile degisikligini yaptı.
Şarjı bitiyor olabilir mi ? Ya da sinyal kesiliyor. Telefondan dinliyorsan ve telefon aşırı ısınmışsa ondan kapatabilir. Geçende bende sahilden müzik dinlerken birden gitti bi baktım telefon cayır cayır yanıyordu. Sena yok schuberth in kendi interkomu (cardo cihazını kullanıyorlar)
Mesaj eskide olsa, benzer bir sorun yaşadığımdan bir şekilde faydalı olur diye yazmak istedim. Sena 10c pro kullanıyorum, uygulama ile telefondan bağlanıp video dosyalarını aktarmaya çalıştığımda sürekli kopuyordu. Biraz kurcalayıp nedenini buldum. Sena cihazlar çoğunlukla "sena0000" pasword ile geliyor, bu şifreyi değiştirdiğimde benim sorunumda düzeldi. Sanıyorum üreticinin belirlediği bu standart şifre güvenli olmadığından, cihaz otomatik kopuyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)