Merhaba Sjcam 4000 aksiyon kameramın pili 30-40 dk da bitiyor. Diğer aksiyon kameralarında da durum böyle mi? Kamerayı kullanma amacım kaza ihtimaline karşı 2-3 günlük kayıt tutup (yaklaşık toplam 2 saat )otomatik silmek.
Merhaba Sjcam 4000 aksiyon kameramın pili 30-40 dk da bitiyor. Diğer aksiyon kameralarında da durum böyle mi? Kamerayı kullanma amacım kaza ihtimaline karşı 2-3 günlük kayıt tutup (yaklaşık toplam 2 saat )otomatik silmek.
bende sjcam 4000 kullanıyorum Maalesef çok az
Video kalitesini düşürmeyi deneyin. eken h9r kullanıyorum 1080p30fps'de 2 saate yakın dayanıyor tek bataryayla
Gopro Hero 8 Black ile 1080p'de ortalama 70 dk sürüyor.
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
1080p de daha çabuk bitmez mi? 480 p olması gerekmiyor mu? Gerçi ikisinde de neredeyse aynı boyutta kaydediyor. 10dk 1 gb oluyor ses kaydetmemesine rağmen.
hero 6 black de 1.30 saat rahat çekiyor 4 k 30 fps de zamamındasjcam de kullandım oda maks 50 dk gidiyordu ama yan sanayi yüksek mah li pil alırsan 1.30 saat çekiyor onlarda ben tuyu marka eken h9r pili almıştım ikiside uyuyor birbirine ekende vardı oda aynı şekildeydi
Sony var bende , henüz pilini bitiremedim , 2-3 saatlik çekimler yapıyorum , yarım pil falan gidiyor , toplam ne kadar gider bilemiyorum.
evet Sony AS50
Sony FDR-X1000V'de 1080p/25fps olarak çekimde 2 saat gidiyor.
Selamlar;
Benimde bu konu kafama çok takıldığı için araştırmalarım sonucu 1080p 9 saat kayıt yapan bir kamera buldum.Ancak Aliexpress den geleceği için garantisi olmayacak.Bozulur veya arızalanırsa muhattap yok.
https://tr.aliexpress.com/item/40001...%2315683%23567
pili için 3000 mah diyor
yani bizim kullandığımız çin aksiyon kameraları 1000 mah batarya ile 1 saat çekerken
bu kamera 3000 mah ile 3 saat. bilemedin 4 saat anca çeker. hadi 1 saatte benden olsun 5 saat
bulutut kulaklık almıştım gene aliexpresten
onun içinde 10 saat kesintisiz müzik dinlenir diyordu ama 5 saatte bataryası bitiyordu
since 1987
Fizik kurallarına aykırı.
Pili harcayan şeyler neler? Sensör, board ve üzerindeki elemanlar ve tabi varsa LCD.
Sony'den dem vuracak olursak 1230 mAh pil ile 2,5 saat kayıt yapıyor diyelim ki sony! Hani AR-GE'si olan bir şirket. Bu marka! gibi ne idüğü belirsiz ve içi toplama doldurulmuş bir ürün değil. Varsın 3 katı hadi yapsın diyelim 7.5 saat ki İMKANSIZ
Ürünü 2 katı fiyatına satan yerli bir üretici var onun sayfasında da 9 saat yazmış.İncelemelerinde de aynısını söylüyorlar.Ya bunların hepsi salo ,ya da büyük bir tezgahın içindeyiz
Sony düzgün ürünler üretiyor ama sattıkları hiçbir malı almam,para kazandırmam.Sony TR sorunlu bir şirket ve her zaman tüketici sorunlu onlara göre.Ne telefonun ne de kameramın arkasında durdular.Telmaşa bir çin malı alsamda aynı şey olacaktı.
benim aksiyon kamerasının pilini söktüm. pil kablosunun yerine usb kablo bağladım 9000mAh'lık harici bataryayı takıyorum 32 gb lik belleğe 7 saat çekim yapıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:48 ----------
7 saatte bellek doluyor :D yoksa daha bataryanın 1/4 ü bitmemiş oluyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)