Ekipmanlarımın ana kahramanlarından birisi aksiyon kameram olan Gopro Hero8 Black. Kendisi ilk aksiyon kameram değil ama aldığım ilk GoPro. O yüzden son modelini almak istedim ve paraya kıydım.
https://www.youtube.com/watch?v=O1l19WB1nxk&t=38s
Ekipmanlarımın ana kahramanlarından birisi aksiyon kameram olan Gopro Hero8 Black. Kendisi ilk aksiyon kameram değil ama aldığım ilk GoPro. O yüzden son modelini almak istedim ve paraya kıydım.
https://www.youtube.com/watch?v=O1l19WB1nxk&t=38s
Youtube: YOL AVCISI
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Benim de ilk aksiyon ve ilk Gopro'm Hero 8 Black oldu. Son derece tatminkar bir aksyion kamerasıymış. Buyrun bu da benden örnek çekim:
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
4k çekimde kaç bit kalite veriyor hero8black ?
Şimdi seçeneklere baktım High seçeneği var 4K'da. High yanında up to 100 yazıyor ama çekim yapıp da denemedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:15 ----------
bagaja rağmem güzel ses çekmmiş. buna harici mikrofon takıp kask içine yürütsen oh mis Piyasaya baktım 700 lria civarı H1
çekim yaptıktan sonra sağ tık özelliklerde ayrıntılar var. orada da yazar toplam bit kalitesi.
benim aklımda sony nin kamerası var. hem mikrofon girişi olmasından hemde 100 mbps gibi yüksek kalitede çekim yapmasından dolayı.
ama hero nun da kalitesi 100 ise onuda düşünebilirim. ama gene de sony nin mikrofon girişi olayı kendini bi adım öne atıyor.
Bu çekim acemice ve ilk deneme çekimimdi. Cihaza yalıtım vs yapmadan koymuştum sele altına. Ufak bir yalıtımla daha da iyi ses alacağım. Ben 400 tl'ye 2. el olarak aldım. H1 modeli ama artık yenisi var H1N olarak geçiyor onların sıfırı şu an 1000 tl civarında. Motosiklette pürüzsüz saf ses alınabilecek en güzel ses kayıt cihazı bu şu an için. Almadan önce çok araştırdım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:20 ----------
Hero 8'de 100 maksimum hocam öyle biliyorum. Harici adaptör ile uğraşmayacaksanız Sonny alın derim ama Gopro kalitesi gerçekten çok iyiymiş.
video edit programında hazır hale geldiğinde 100 bit değeri ortadan kalkıyor gerçi. ama o kaliteyi düşürmeden renderleyince de boyut ciddi anlamda yüksek oluyor.
tam kalite isteyince işler biraz karışıyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)