Herkese selamlar, motoru yeniledim bari iyi bir kamera alayım güzel hatıralar biriksin dedim. Bütçem nakit 600 taksitle 1000 tl civarında. 2.el ya da yurtiçi bir cihaz bakıyorum yurtdışından almayacağım. Düşündüğüm kameraları aşağı ekliyorum , siz de fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
Sjcam Sj 6 Legend: 2 saat batarya süresi, titreşim engelleme, harici mikrofon desteği , 950 TL sıfır fiyatı (mikrofon hariç herşey kutudan çıkıyor)
Xiaomi Yİ 4K : 2 saatten fazla batarya süresi, titreşim engelleme, mikrofon desteği sanırım yok, 1000 lira civarı sıfır fiyatı bomboş bir kutu kask aparatı vesaire bütçeyi aşıyor.
Xiaomi Yi Mijia : 900 Tl Bomboş bir kutu, kalite ve batarya süresi olarak gerçekten çok iyi ama ayrıyeten aksesuar almak gerekecek.
Xiaomi yi Lite : Kalite olarka abilerinin bir tık gerisinde ama çekim süresi iyi, 700 Tl fiyatı housing çıkıyor .
2.el seçenekler
Sony hdr as50 : Bu arkadaşın video kalitesinde keskinlik açısından ciddi sıkıntı var yoksa en beğendiğim aletlerden biri buydu, aytıca sony türkiyede yok 2.el alınacka riskli bir durum (600 liraya kask aparatı dahil mevcut, Bu arada kask aparatı 200 lira civarı)
Sony Hdr as200 : Gene 2.el ve 2-3 yıllık aletler 750-800 tl nakit vermek biraz problem (full bir paket için 2.elde buldugum fiyat).
Evet arkadaşlar sizler ne dersiniz?