Arkadaşlar 4 kişi eş zamanlı anlık görüşebileceği bir intercom sistemi var mıdır? 4Riders V4 versiyonu uygun gibi geldi kullananlar varmıdır?
Arkadaşlar 4 kişi eş zamanlı anlık görüşebileceği bir intercom sistemi var mıdır? 4Riders V4 versiyonu uygun gibi geldi kullananlar varmıdır?
Ben de aynı soruyu merak ediyorum. Bende de Midland Btx1 pro var . 2 li görüşmelerde sıkıntı yok fakat 3. kişi 4. kişi işin içine girdiğinde hepsi ile aynı anda konferans görüşmesi yapabiliyor musun acaba ? Çünkü bazen 3-5 kişi bir yere gidiyoruz herkesin intercom a dahil olması güzel olur ?
hocam o çin malı interkomlarda eş zamanlı görüşme yapamazsınız. her kişiyle ayrı ayrı görüşebilirsiniz.
eş zamanlı görüşebilmek için sena nın interkomlarına bakabilirsiniz, yalnız fiyatları çin malı ürünlere göre 4-5 kat fazladır.
interphone markasını öneririm. ses kalitesi ve ses yüksekliği çok iyi
Android'te ücretsiz İphone'da ücretli İnterkom adında bir uygulama mevcut, telefonların hepsi aynı wifi ağına veya aynı bluetooth ağına bağlıysa kendi kendine bir kanal kuruyor ve oradaki cihazlar birbirine bağlanıyor. İnterkom'un ucuz yollusu gibi işte. Bir telefon birde kulaklık yetiyor. Artçımla yapacaktım ama onda İphone var uzun yola çıkacağımız zaman onun telefonuna yükleyip deneyeceğim.
aynen intercom devride kapanıyor ağır ağır .. aplikasyonlar artık interkom cihazlarınınyaptığı işi çok ucuza yapabiliyor..
şu anda çok çeşitli aplikasyonlar var .. ortak bluetooth yada wifi hattına bağlanabiliyorsunuz yada bir ortak servera tellerinizi program üstünden bağlıyorsunuz dünyanın neresinde olursanız olun diğer arkadaşlarınızda öyle interkomdan konuşur gibi konuşabiliyorsunuz.
sena nın bu tip bir aplikasyonu var bende ilk uzun yolda deniycem..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)