Aksiyon kamera önerisi ( Sony hdr-ac50 veya başka model)
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar, 28 Temmuz da Ege turuna çıkmayı düşünüyorum, gezi için hem fotoğraf çekebileceğim hemde iyi videolar çekebileceğim bir kameraya ihtiyacım var. Sony ac-50 baktım ama kaska takmak için ekstra aksesuar almam gerekiyor, yani fiyat aralığım 800 lira, önerebileceğiniz daha iyi özelliklerde kamera olabilir veya ''Sony al güzel makine memnun kalırsın'' önerilerinize açığım.
Reklamlar
-
sony as100 veya as200 öneririm. ikiside yüksek kalitede cekim yapar (as50'den üstün) ve su alti kafesi kullanmadan yagmura ve su sicramalarina dayaniklidir. en iyi kalitede (1080p60) iki saate yakin kayit yapar.
64gb sdxc hafiza karti öneririm, xavc 1080p60 kalitede 2 saat 15 dakika kayit yaparsin.
ikinci el piyasasini bilmiyorum fakat bu iki model bütcen icerisinde olmali.
eger bütcen kurtarirsa as300 (x3000) tavsiye ederim, simdiye kadar kullandigim en kral sony aksiyon kamerasi.
-
forzaBJK adlı üyeden alıntı
sony as100 veya as200 öneririm. ikiside yüksek kalitede cekim yapar (as50'den üstün) ve su alti kafesi kullanmadan yagmura ve su sicramalarina dayaniklidir. en iyi kalitede (1080p60) iki saate yakin kayit yapar.
64gb sdxc hafiza karti öneririm, xavc 1080p60 kalitede 2 saat 15 dakika kayit yaparsin.
ikinci el piyasasini bilmiyorum fakat bu iki model bütcen icerisinde olmali.
eger bütcen kurtarirsa as300 (x3000) tavsiye ederim, şimdiye kadar kullandigim en kral sony aksiyon kamerasi.
İnternet olmadığı için geç cevap veriyorum bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. O kameralara baktım fiyatları yüksek ama ikinci el bulursam listemde as50 mikrofon girişi yok muş o direk elememe sebep oldu.
Hakını aramaktan korkmak erdemmidir ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)