Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

interkomlarin kulaklik sesi bana yetmiyor

REKLAM ALANI

Egzoz var ve yeterincede gelmiyor sesleri zaten yuksek bir marka model oneriniz var mi yoksa interkom kullanamicam ben,

birde bir marka var kaski masaya koyunca yani duz durunca beklemeye aliyor motora binince egiliyorsun calisiyor falan ona benzer bir sey olsa daha iyi olur o cok pahali

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    xmax250
    scala rider intercom ve shubert s2 kask kullanıyorum bana göre gayet yeterli.. ayrıca motor kullanırken bangır bangır muzik dinlememek lazım zaten... telefonla konusurken de anlasılabilsin yeter...

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Egzozlu motorda intercom'u stabil kullanmak namümkün.
    Bende Scala - Packtalk var, Versys 1000'de kullandığımda kaskın içinde müzik tesisati var gibi oluyor, fakat 650F 'e bindiğimde, egzozdan hiç bir randıman alamıyorum, ayrıca motorun önünde cam olması performansı artırıyor, fakat spor motorlarda bu performansı yakalamak mümkün değil.

Jemand - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-10 SP
    tamamiyle kaskının hoperlör yuvalarının konumu ile alakalı. hoperlörlerin üzerinde pad olmamalı. hoperlörler tam kulağına denk gelmeli. diğer kasklarımda da aynı problemi yaşıyordum. şuanki kaskımda (shoei nxr) içerisi klüp gibi. eski motorum mt9(akrapovic açık full sistem), şuanki motorum z1000 (vance&hines açık egzoz) ikisinde de on numara beş yıldız. çoğu zaman sesi %60 lara kadar kısıyorum.
    bu arada intercomum interphone f5mc.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)