Havalar güzelken bir kaç video çekeyim dedim.
Gearbestten almıştım mükemmel hoşuma gitti.Bu tarz bir kamera arayanlara kesinlikle tavsiye ederim
Havalar güzelken bir kaç video çekeyim dedim.
Gearbestten almıştım mükemmel hoşuma gitti.Bu tarz bir kamera arayanlara kesinlikle tavsiye ederim
Farketinmi bilmiyorum ama akıcı deyil donuk donuk izliyorum fps düşük sanırım veya yetersiz
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
gopro killer biraz iddialı olmuş .
fiyatına göre gündüz performansı fena değil.
daha az ışıkta ve daha hızlı çekimlerde fark ortaya çıkar zaten.
Kamera sürekli odaklama yapıyor,
Buna optik stabilizasyon deniyor,titreşim önleyici gibi birşey,bunu normalde fark etmemek gerekir,
Ama burda bariz görüntüde kayma oluyor.
Bence başarılı bir çekim değil.
bundan anca bugs bunny olur ,korkunç bir killer olmaz abi .
Şimdi öncelikle arkadaşlar evet fps biraz düşük. Normalde 120 Fps ye kadar destekliyor.
Burda 30 çekmişim.Sonrada 60 la çektiğim görüntülerde çok akıcı olduğunu farkettim.
Netleştirme sorunu derken tam olarak anlamadım açıkcası.Biraz detay rica edebilirmiyim
Birde donukluk filan söylemem gerek yok ama youtubda 1080p de izlediniz değilmi
kullanıyorum 1 senedir, gece çekimi kötü sadece
videoyu yükledikten sonra youtube sana "Görüntünün biraz titrek oldugunu farkettik, bunu düzeltmek ister misiniz" diyor, buna evet cevabi verdiysen geri al onu video düzenleyiciden.
bahsi gecen odaklama sorunu var, veya s´rekli odakliyor denilen sey ondan kaynaklaniyor, dikkat ettiysen görüntünün kenarlari egilyor ve oynuyor saga sola. orijinal görüntüde o kesin yoktur.
benim fikrim, kamera idare eder seviyede. dikkat ettiysen gölgede kalan kisimlarda görüntü siyaha kaciyor, pek birsey belli olmuyor. genis aci olayi gyrodan dolayi baya bi daraliyor.
Bu seferde Gyro modu kapattım 1080p 60 fps ile çekim yaptım bide buna bir göz atın bakalım aynı sorunlar gözünüze çarpacak mı ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)