Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

İntercom Müzik Değiştirme ?

REKLAM ALANI
    talha_865 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z250SL
    Arkadaşlar Merhaba,
    Motosiklet sürerken müzik dinlemek, özellikle şehirler arası yolda çok hoşuma gidiyor. Yol sakin güzel şarkılar.
    Spotify da birkaç liste oluşturdum fakat ruh halim bazen ani değişikliklere uğruyor ve müziği değiştirmek istiyorum.
    Sorum şu;
    İntercomla birlikte (intercom) , bu ürünü kullanma imkanım varmı. Bilgisi olan varmı acaba.
    Teşekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sey_47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BWS 100
    Merhaba
    Bana olmaz gibi geliyor. Sanıyorum ki, telefonun bluetoth'u, aynı anda tek bir cihaza bağlanır.
    Yani intercom'a bağlıyken, diğer kumandaya yine bluetooth' ile bağlanmaz galiba.
    Denemek lazım. Bluetooth bağlıyken ayrı bir cihazı bluetooth ile bağlamayı deneyeceğim senin için akşam.

Sana şöyle bir çözüm getirebilirim. Farklı bir intercom kullanarak.
    Ben şu intercomu kullanıyorum. Partnerimle birlikte. Bu cihazda, olabiliyor. o yuvarlak tuşu ileri veya geri çevirince önceki sonraki şarkıya geçiş sağlayabiliyorum.

Galiba intercom'a sahipsiniz. İntercom'unuzda yok mu şarkı değiştirme özelliği. veya telefona bağlanıp şarkıyı durdurup devam ettirme gibi.
    talha_865 bunu beğendi.

Motosikleti
    Kawasaki Z250SL
    Evet, intercom a sahibim. Ses kısma ve açma düğmelerine uzun süre basınca(yada 2 kere basınca tam hatırlamıyorum) müzik değişiyor. Fakat elimi bırakıp o ufacık düğmeyi bulmak zor oluyor. Özellikle eldivenlerle bu iş tam bir baş ağrısı. Telefonu %98 ihtimalle sırt çantamda tutuyorum. Düşmelerde telefonun bataryasının patlayıp zarar vermesi riskine karşın. O yüzden telefon üzerinden değiştirme imkanına sahip değilim İlginiz için teşekkürler. Test sonuçlarınızı bekliyorum.
    sey_47 bunu beğendi.

HAZZILHAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Boulevard M109R B.O.S.S.
    Gidona su geçirmez kılıflı bir telefon tutucu takın. Kılıfın şeffaf yüzü telefon ekranına değdiğinde dokunmatik çalışıyor, dolayısıyla parmağınız ekranda değişim yapabilir. Eldiven takılıyken hem de. Oradan değiştirirsiniz parçaları. Ben öyle yapıyorum.
    sey_47 ve talha_865 bunu beğendiler.
    Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.

Motosikleti
    Kawasaki Z250SL
    Evet alternatifler arasına buna alabilirim. Teşekkür ederim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)