EKEN mi? SJCAM mi? SONY mi? XIAOMI mi? GOPRO mu? Test bizden, karar senden...
Reklamlar
-
atilas adlı üyeden alıntı
https://www.youtube.com/watch?v=0NCiUnZZrPY&t=4s
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:03 ----------
https://www.youtube.com/watch?v=0NCiUnZZrPY&t=4s
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:04 ----------
sony as200 gece çekimi
Yanlış yazmışım videoyu 2014 te çekmişim o tarihte sony as30 kullanıyordum . ilanlarda ikinci el as 15-20-30 ların fiyatı uygun sayılır . görüntünün yanında ses kayıtlarıda güzel . ses kötü olunca keyfi olmuyor videoların . fazla para bağlamak istemeyenlere ikinci el sony tavsiye ederim .
Reklamlar
-
Eline emegine saglık sabırlı bir çalışma olmuş...
-
Gerçekten çok faydalı bir konu olmuş, ben de bu konu sayesinde seçimimi yapıp kameramı aldım .
-
oldukça güzel konu, yeni çıkan modellerde eklenirse referans konu olur. gopro 5 hatta 6 çıktı malum.
Şahsi düşüncem bu tarz aksiyon kameraları alınacaksa ve sadece kask kamerası olarak kullanılmayacaksa aparatlarıda çok önemli. Yıllar yıllar evvel ben gopro ile contour diye bir marka arasında kalmış aynı paraya gidip contour'u almıştım ki bence daha iyi bi kameraydı ama bırakın bağlantı aparatını bataryası bile bulunmuyor memlekette.
aparat konusunda gopro oldukça başarılı kafana tak, parmağına tak, çantana tak, depoya tak, kaska tak, arabana tak, sörf tahtana tak, göğsüne aklına neresi gelirse(heryer değil tabii) takılacak bi aparat var.
Sadece kaska yapıştırıp kullanılacaksa ve bu işten para kazanmıyorsanız yani youtuber falan değilseniz bence gopro, sony x3000 vs. gibi pahalı aksiyon kameralarına o kadar para vermeye gerekte yok. Görüntü kalitesi iş gören yedek bataryası bulunan herhangi bir kamera bence hayli hayli yeter. Sadece kaska takacağınız için bağlantı aparatı çeşitliliği falanda bi işinize yaramayacak çünkü.
-
07 Aralık 2017, 10:53
Kamera işini hallettim . sony as200v modelini tercih ettim. Şimdi harici mikrofon arayışı içindeyim. 3.5mm jack'lı ve kask içine montajı çok sorun çıkarmayacak ve rüzgar sesini çok almayacak bir şey bakıyorum. İnterkom'un yedek mikrofonunu kullanayım dedim ama jack fişi 3.5mm'den küçük.
-
08 Aralık 2017, 01:52
İnceleme size aittir diye tahmin ediyorum. (Enduroist'ten tanıdık )
Buradan da teşekkürlerimi ileteyim.
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
-
26 Aralık 2017, 20:02
alport adlı üyeden alıntı
Kamera işini hallettim . sony as200v modelini tercih ettim. Şimdi harici mikrofon arayışı içindeyim. 3.5mm jack'lı ve kask içine montajı çok sorun çıkarmayacak ve rüzgar sesini çok almayacak bir şey bakıyorum. İnterkom'un yedek mikrofonunu kullanayım dedim ama jack fişi 3.5mm'den küçük.
cok basit bir cözüm önereyim sana;
eski bir iphone/android mikrofonlu kulaklik kablosu aliyorsun, kulaklik kisimlari kesiyorsun, 4 pin kulaklik kablosunu 3 pin'e dönüstrecek bir kablo yapiyorsun (veya aliyorsun), mikrofon kismini kaskin icine yerlestiriyorsun ve yürüyorsun
● hız sınırlarına uy / trafiğin akışkanlığını takip et / hızını görüş ve duruş mesafene göre ayarla ● sürüş şekli ile kimseyi hataya zorlama, tehlike yaratma ● diğerlerin öküzlüklerini telafi edebilmek için pay bırak
-
konu için teşekkürler sormak istediğim,araç içinde kullanabilirmiyiz eğer kullanabiliryorsak çakmaklığa şarj cihazını takıp 3-4 saatlik hiç durmadan kayıt yapabilirmiyiz acaba ?
-
Scorp25 adlı üyeden alıntı
konu için teşekkürler sormak istediğim,araç içinde kullanabilirmiyiz eğer kullanabiliryorsak çakmaklığa şarj cihazını takıp 3-4 saatlik hiç durmadan kayıt yapabilirmiyiz acaba ?
car dvr özelliği olanlarda kullanabilirsin, aksiyon kameralarının hepsinde olmaz mesela gopro da eken de falan yok
-
-
Arkadaşlar merhaba Öncelikle incelemeniz çok başarılı olmuş.Konu eski bir konu ama sürekli takip edilmesi gereken bir konu olduğunu düşündüğüm için hortlatıyorun ...
Foruma yeni üye oldum iki teker sevdalısıyım ama bisiklet kullanıyorum.
2 yıl boyunca Sony As200v kullandım sattım üründen çok memnundum. şimdi farklı model alacağım aklımda ki model
1-Sony FDR:X1000V 4K
2-Sony HDR-AS300
inceleme yapan arkadaş HDR-AS300 modelinde optik görüntü sabitleyici not düşmüş FDR:X1000V olan modelde ise sadece görüntü sabitleyici yazılmış.
as200 v ile FDR:X1000V sabitleme durumu sanırım aynı?
Açıkcası benim en büyük ihtiyacım titreşimin minimuma inmesi 4K görüntü çok ta önemli bir detay değil
size sormak istediğim ise as200v ile as300v modeli arasında farkedilir alınmaya değecek bir görüntü sabitleme farkı var mı?
ve en önemlisi As200v 170 derece çekim sunuyordu as300 aynı şekilde sunuyor mu ?
kullandığınız için sizin yorumunuz daha değerli.Kısa sürede dönüş yapabilirseniz ona göre sipariş vereceğim Teşekkürler
-
eken h8pro kullanıyorum. 4k olarak mükemmel kaliteye sahip. tabiki gün ışığında. gece çekimi de ortalama çin kameralarından bi kaç gömlek iyi kalitesi var. gündüz çekimlerinde 4k da 30 k/s de premierede editlerken incelediğimde her bir karesaniyeyi çok net şekilde yakalıyor. ambrella12 işlemcisi var içinde. aliex ten sipariş ederken yanında 2 ekstra batarya ile sipariş ettim. bir batarya tam 1 saat gidiyor. ama bütçe daha fazla ayırabilseydim tabiki sonynin üst segmentini alırdım.
-
-
Merhaba, Sony Hdr-as300 için Boya BY-M1 Yaka Mikrofonu kullanabilir miyim veya önerebileceğiniz başka mikrofon.
-
tubejh adlı üyeden alıntı
Merhaba, Sony Hdr-as300 için Boya BY-M1 Yaka Mikrofonu kullanabilir miyim veya önerebileceğiniz başka mikrofon.
3,5 mm soketli her mikrofonu kullanabilirsin..
en basiti aslinda eski bir iphone kulakligi veya android kulakligi kullanmak, kulaklik kismini kesip 4 pini 3'pine dönüstüren bir ara kablo ile.. ufak mikofonuda kaskin icine yerlestirdin mi tamamdir.
● hız sınırlarına uy / trafiğin akışkanlığını takip et / hızını görüş ve duruş mesafene göre ayarla ● sürüş şekli ile kimseyi hataya zorlama, tehlike yaratma ● diğerlerin öküzlüklerini telafi edebilmek için pay bırak
-
Teşekkürler. Çok güzel bir çalışma.
-
Sonunda sony siparisini verdim,
Sony as300
kask baglanti aparati
samsung 64 evo plus
as50 ile aralarinda yaklasik 300tl fiyat fark vardi ancak 100 tl lik chip puan ile as300e dondum. (hepsiburada)
Tum karsilastirmalarda agirlik haric (10gr agir) as50den daha iyi gorunuyor. Ozellikle steadyshot ve 170 derece harika
Splashproof var ancak kaskta housing ile kullanimin bir dezavantaji yoksa(as50de housing ile isinma kapanma) dustproof shockpoof waterproof icin zaten cikarmam.
Gidon aparati tavsiye edermisiniz ?
bu kalitede bir intercom arastirmasi var mi ?
-
Sony orijinal parçalarının fiyatı yüksek olması sebebi ile geçen sene ali expresden aldığım evrensel baş kitinin torba açma videosunu yaptım.
https://www.youtube.com/watch?v=h7OM87UFZPs ( büyük ekran izlemek için) Abone de olursanız sevinirim.
Bu da aldığım yer:https://tr.aliexpress.com/item/Universal-Head-Mount-Kit-for-Sony-Action-Camera-HDR-BLT-UHM1-AS30V-AS100V-AS15/32766968791.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.7d934c4dLnU GUv
-
23 Temmuz 2018, 12:02
Sony FDR X3000R ve sandisk extreme pro 64 gb aldım memnunum. Şimdi video ile ilgili terimleri öğrenmem gerekiyor.
-
12 Kasım 2018, 00:34
Emeklerin için teşekkürler , efsane hizmet ;)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler