Freedconn İntercom Bağlantı hatası Yardım..'
Reklamlar
-
Herkese merhaba,
Freedconn marka çin'den gelme bir bluetooth interkom kulaklığım var.Bu cihazın sorunu,
*Bluetooth ile eşleşme sağlanıyor aradan 10-15 sn geçiyor,telefonla arama veya müzik dinleme moduna getirdiğimde cihaz kapanıyor.Getirmesemde kapanıyor ve eşleşme bozuluyor.
*Cihazın şarjı 5 saat full doldurdum ve radyo modunda tam 10 saat kesintisiz yayın verdi.Denedim sonra yine attı.
Yardımlarınızı bekliyorum yapabilen varsa çözümü olan varsa ..teşekkürler
Reklamlar
-
konuyu sohbet kısmına mı açsaydım acaba
-
hocam şimdi tam olarak nasıl yaptınız bilmiyorum ama şu şekilde çalıştırıyorum ben.
önce telefondan bluetoth'ı aktif ediyorum. sonra açma tuşuna basıyorum ilk ışık yandığında tuışu bırakıyorum. otomatik eşleşiyor 10 saniye içinde. eşleşmezse bile sen telefondan eşleştir.
o an telefona bağlı oluyorsun. telefondan müziğini aç. çalmaya başlar.
bi kere açma kapama tuşuna basarsan başka bi arkadaşındaki intercoma geçer.
uzun açma kapama tuışuna basarsan intercomu kapatır.
-
Aliexpressten bu marka bir intercom aldım, iş yoğunluğu sebebiyle test edemeden iade sürecini kaçırdım. Şarj oluyor ancak açılmıyordu, söktüm baktaryasını oynatıp tekrar denedim açılıyor ancak telefonda görünmüyor ve eşleşmiyor. Ne yapsam bilemedim.
Marka mı dandik ben mi şanssızım bilemedim.
-
Mamba09 adlı üyeden alıntı
hocam şimdi tam olarak nasıl yaptınız bilmiyorum ama şu şekilde çalıştırıyorum ben.
önce telefondan bluetoth'ı aktif ediyorum. sonra açma tuşuna basıyorum ilk ışık yandığında tuışu bırakıyorum. otomatik eşleşiyor 10 saniye içinde. eşleşmezse bile sen telefondan eşleştir.
o an telefona bağlı oluyorsun. telefondan müziğini aç. çalmaya başlar.
bi kere açma kapama tuşuna basarsan başka bi arkadaşındaki intercoma geçer.
uzun açma kapama tuışuna basarsan intercomu kapatır.
Hocam işlemlerde sıkıntı yok bağlanıyo sonra şarkı çalıyorum 10 sn sonra bağlantı kopuyo cihaz kapanıyo aynı şekilde telefonda aradığımda daha dııt sesi gelmeden kaanıyo cihaz
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:43 ----------
cenkyenmez adlı üyeden alıntı
Aliexpressten bu marka bir intercom aldım, iş yoğunluğu sebebiyle test edemeden iade sürecini kaçırdım. Şarj oluyor ancak açılmıyordu, söktüm baktaryasını oynatıp tekrar denedim açılıyor ancak telefonda görünmüyor ve eşleşmiyor. Ne yapsam bilemedim.
Marka mı dandik ben mi şanssızım bilemedim.
Aklıma gelen sökün tekrardan bataryasını bi ölçün 4.7 gelmesi gerekiyo galiba benimki öyleydi
-
aodabasi adlı üyeden alıntı
Hocam işlemlerde sıkıntı yok bağlanıyo sonra şarkı çalıyorum 10 sn sonra bağlantı kopuyo cihaz kapanıyo aynı şekilde telefonda aradığımda daha dııt sesi gelmeden kaanıyo cihaz
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:43 ----------
Aklıma gelen sökün tekrardan bataryasını bi ölçün 4.7 gelmesi gerekiyo galiba benimki öyleydi
başka bi telefon ile denediniz mi? belki sıkıntı telefondadır.
-
-
bulamadım hocam arkadaşın tekiyle üstüne para vererek değiştirdim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)