Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hero 3 Hakkı'nda bir kaç soru

REKLAM ALANI
    ganay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R
    Merhaba herkese
    Hero 2 mi satıp hero 3 silver edition kullanıyorum su an aramızda aynı kamerayı kullanan arkadaşlar var ise aşağıdaki sorulara cevap verip yardımcı olmasını rica edicem
    Şimdiden herkese teşekkürler
    -uzun pil ömrü icin hangi değerlerde video kayıt yapıyorsunuz ?
    -bildiginiz üzere alet biraz fazla ısınıyor bunun herhangi bir zararı var mı?
    @gunaykall

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Pulsar 200NS
    black edition var bendede orjinalle beraber farklı yan sanayi bataryalarımda mevcut 6-7 adet sebebini anlayamadığım şekilde arada sırada benim makinedede ısınma yapıyor çözemedim tam nedenini.720 olarak kayıt yapınca şarj iyi gidiyor bugün 1080 e 60fps yaptım çabuk bitti gene şarj.Benimde çözemediğim bişey var videoların boyutu yükselince sanırım kaydı kesiyor yeni kayıt başlatıyor onun sebebini bilen varsa burdan bende onu sormuş olayım.

Motosikleti
    Yamaha İron Max
    Alıntı YGMRLRKRL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    black edition var bendede orjinalle beraber farklı yan sanayi bataryalarımda mevcut 6-7 adet sebebini anlayamadığım şekilde arada sırada benim makinedede ısınma yapıyor çözemedim tam nedenini.720 olarak kayıt yapınca şarj iyi gidiyor bugün 1080 e 60fps yaptım çabuk bitti gene şarj.Benimde çözemediğim bişey var videoların boyutu yükselince sanırım kaydı kesiyor yeni kayıt başlatıyor onun sebebini bilen varsa burdan bende onu sormuş olayım.
    Kaydı kesme sebebi kart hızıyla alakalı aynı sorun bende de vardı (Gopro Hero 4 Black). Sandisk extreme Pro U3 modelini aldım sorun çözüldü. ısınma olayı hero 4de de mevcut birde kapalı housing kullanınca camda buhar yapıyor. Şarja gelirsek 1080p de 1 saat 10 dk kayıt yapabiliyorum 3 adet muadil batarya aldım onlar ise 1 saat kadar kayıt yapıyor.

freewill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Burgman 400 Youtube: Sucuk Ekmek MotoVlog
    bende go pro 4 var battery bacpac ile kullanıyorum. 3 saate yakın kayıt yapabiliyorum kesintisiz. Tavsiye ederim.

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    hero 3 black edition var orjinal batarya bütün özellikler kapalı 720 p 60 fps de 1 saat 20 dakika gidiyor
    1080 p 60 fps de 45 dakka gidiyor eğer wifi açarsam un uzun 45 dakika gidiyor
    bütün go prolar ısınıyor ısınmasının nedeni kullandığınız sd kartın yüksek hızda kayıt yapmaması
    normalde 16 gb lik piyasada satılan sd kartlar 20-30 tl iken yüksek hızda kayıt yapanlar 120-150 tl arasında değişiyor
    zaten farkedersiniz kart 10 kullanımdan sonra bozuluyordur
    size tavsiyem e baydan 3 lü pil ve duvar şarjı satıyorlar ondan almanız yoksa çok da kullanışlı aletler değiller pil açısından

Hacı Abi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150
    HERO 3 Black Edition da bunu kullanıyorum kayıt esnasında ısınmıyor ama ısınacağı tuttuğunda kamera lensine kadar ısınıyor kullandığım bataryalardanmı acaba dedim ama orj bataryadada oluyor bu ama tam sebebini anlayamadım.Sebebi hafıza kartı olmuş olsa kayıt yapmazkende cihaz ısınırmı?

freewill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Burgman 400 Youtube: Sucuk Ekmek MotoVlog
    arkadaşlar ısınması normal çözünürlüğü arttırdığınız da daha fazla ısınması daha normal zira içindeki görüntü işlemcisi barındırıyor ve yük altında ısınması gayet normal bir durum ben 4k kayıt yaparken alet alev alacak kadar ısınıyor sabir duruyorsa Neyse ki hareket halinde olunca rüzgarında etkisiyle serinliyor

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Bende Hero 3 White Edition var neredeyse 4 senedir bende, ısındığı hiç dikkatimi çekmedi. Ancak 1080p'de çekimin dosya boyutunu büyütmek dışında bi artısı neredeyse olmadığından 720p 30fps olarak çekim yapıyorum.

dtvolkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    nc 750x dct
    hero 3+ black editon kullanıyorum ısınma var. 720p 60fps de 2,5saat çekim yapıyor bag pack bataryada takılı. 1080p de 60fps de tek kendi bataryası ile 50dk çekiyor . videolar 3.99gb lık paketler halinde bölünmüş olarak bilgisayardan açınca karşıma çıkıyor
    bide şöyle kocaman batarya gördümhttp://urun.n11.com/solar-enerji-sis...agi-P109179671

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)