Bu intercom'u almayı düşünüyorum. Kullan var mıdır ? Çinden almak istemiyorum ( Tura çıkacağım için vakit yok ) hemde çindekinin garantisi yok . Bu ürünün garantisi varmış.
http://www.kaanelektronik.com/Knmast...65,PR-930.html
Bu intercom'u almayı düşünüyorum. Kullan var mıdır ? Çinden almak istemiyorum ( Tura çıkacağım için vakit yok ) hemde çindekinin garantisi yok . Bu ürünün garantisi varmış.
http://www.kaanelektronik.com/Knmast...65,PR-930.html
Cinden almistim aynisindan.
2li aldik. 800m versiyon bizimkisi.
Sarjlar full, hep baglanti acik olarak yaklasik 8 saat dayaniyor. 4 saate yakin sarj olma suresivar. Kitapta oyle yaziyor. Olcmedim ben.
Ses olarak yeterli. 120 km de fslsn konusabiliyoruz. Ama kaska da bagli bu. Kaskin ne kadar ruzgar sesi aldigina bagli.
Bluetooth a da baglayip, telefon konusma, muzik, muzik degistirme falan yapilabiliyor.
Eldiven ile kullanimi cok kolay.diger intercomlar gibikucuk tus yok. Zaten 2 tus var. 2 tane de cevirdigin tus var.
Ben aldim memnunum.
Darkcity2000 adli uyenin video incelemesi var. Ondan da bilgi alabilirsin.
Arkadaşlar kullanan var mıdır? Kullanıcı yorumu bulamıyorum
Yukardaki arkadaş kullanıcı yorumu yapmış işte. Bende aynısını çinden aldım. Çifti 76 USD ye. Parasını sonuna kadar hakeden bir ürün. Ha çiftini 240TL ye almak varken 500TL vermem orası ayrı.
Bende cinden aldim gayet kullanisli.mikrofonu bozuldu gerci ama ses sistemi bile yeter muzik dinlemek icin
Ben de yeni alıp uzun bir tura çıktım. Herhangi bir problem yaşamadım. Gayet kullanışlı fiyat performans ürünü.
Cihaz garantili mikrofona garanti verilmedi mikrofon bozuldu servis mikrofon bozulmasının normal olduğunu garanti kapmasında olmadığını söyledi tüketici mahkemesine başvuracağım.
150 tl lik şey ne çabuk o fiyata fırlamış ve ismi değişmiş :D
Ben dealextrem'den BT-S2 modelini aldım. 27/12/2017 tarihinde. 15 gün içinde elime ulaştı. Tabiki türk ekonomisi kazansın ama gene de sen bilirsin...
Arkadaşlar bu üründen alınca artçıylada göreşebılıyormuyuz extra bişeye gerek varmı?
I-ıh. Ekstra bişeye gerek yok. Direk ikisini birbirine bağlıyorsun. Manuel’deki talimatalara uy. Onlar kendi kendilerine bağlanırlar.
Bunu hem bluetootha hem de başka bir intercoma bağlatabiliyir muyuz?
Ben de bu ürünü (Hatta iki tane) kullanıyorum. Evet cihaz aynı anda hem bluetootha hem de başka bir intercoma bağlanabiliyor.
Kardeş,
KN1000 model interkom başka marka ve model interkomlarla eşleşemiyormuş, hatta yeni model olan Knmaster Alpha Kie ile de eşleşmiyormuş, bunu üretici firma www.kaanelektronik.com telefonla arayarak sordum.
Senin de KN1000 interkomu başka marka ve model interkomlarla eşleştirebildiğini anladım, doğru mu?
Teşekkürler.
Ben örnek verebilirim.
Bu intercomlar çıktığında daha kaanelektro getirmeden önce aynı modeli almıştım çinden bizzat kendim.
freedconn t-com markası adı altında. Çift aldım. İki motosiklette kullandık.
Sonra knmaster adı altında markalanmış ürünü aldım. kn1000. Artçım ile kullanmak için. Onda problem yaşamadım. EŞleşti.
Ama açıkcası hiç deneme şansım olmadı farklı bir markanın intercom'u ile.
Hepsiburada da indirimle kn4000 500tlye düşüyor 800 bunlara verceğine 200daha ver kn4000al. Ben hepsini kullandım kullanışlı
Bende redmi airdots (kablosuz bluetoth kulaklık) var. Kasktayken takıyorum kaskın kulak kısmına bastırınca müzik duruyor tekrar bastırınca müzik devam ediyor. Aynı şekilde arama geldiğinde kulaklık uyarı veriyor. Kaskın kulak kısmına denk gelecek şekilde dışardan hafifçe bastırınca çağrıyı cevaplıyorum ve konuşuyorum. Kulaklık üzerinde mikrofon olduğu için çoğu zaman sorunsuz konuştum. Dışarıdan komik duruyordur muhtemelen yolda giden bir motorcu kulak hizasından kaskı itip duruyor gibi. Fakat çok ucuz ve etkili bir yol oldu.
Bilmeyenler için kulaklığın üzerinde buton var direk dışta olduğu için basınç olduğu an çalışıyor. Ama çok bol bir kaskınız varsa işe yaramayabilir. Ben motosiklette bu kadar etkili olacağını düşünmeden günlük hayat için almıştım ama çok işe yarıyor.
130 tl civarı bi fıyatı var
İki arkadaş geçen sene Hasanpaşadan 250tl iken aldık. Ben çok memnunum ama arkadaşımın mikrofon giriş kısmı bozuldu bazen seste cızırtı ve kesilme oluyor.
Radyosu var. Telefonla eşleşebiliyor. Kullanımı kolay şarj olayı 8 saat kesintisiz gidiyor. Uzun yolda çokça denememiz oldu.
Yalnız sadece kendi modeli ile eşleşebiliyor. üçüncü kişi aynı modelle eşleşme yok.
Başka bir markayla eşleşme yok.
Bence bir üst modeli alınmalı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)