Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Gopro session, kart uyumu, donma problemi

REKLAM ALANI
    CrazyBullet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda RCV213, Yamaha YZR500
    Gopro session kullananlar hangi kartı kullanıyor? Ben de scandisk ultra 32gb var. Kimi zaman 720gb 60fps de çekerken kamera çekimi durduruyor. Kimi zaman ilk saniyelerde kimi zaman birkaç dakika sonra kamera çekimi durduruyor. Bu acaba kameradan mi yoksa karttan mi kaynaklimi bilemedim. Yurtdışı sitelerde scandisk ultra ile aynı sorunları yaşayanlar olduğunu okudum sizin deneyimleriniz var mı?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha İron Max
    Aynı sorun bende de vardı ama bendeki kamera Gopro hero4 black 2 kart modeli kullandım parça parça kayıt yapiyordu en son sandisk extreme pro u3 modelini aldım sorun çözüldü. Ama fiyati biraz yüksek

CrazyBullet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda RCV213, Yamaha YZR500
    Alıntı Lebrama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynı sorun bende de vardı ama bendeki kamera Gopro hero4 black 2 kart modeli kullandım parça parça kayıt yapiyordu en son sandisk extreme pro u3 modelini aldım sorun çözüldü. Ama fiyati biraz yüksek
    Bende bugün çözdüm, sorun scandisk ultradan kaynaklı, gopro forumunda okuduğum kadarıyla bu kartı değiştirince coğu kişinin sorunu çözülmüş. Level 10 kart diye satılıyor fakat 720 p'de bile sorun çıkartıyor. Karta sd formatter programı ile format attım, şimdilik durduk yere kayıt donmuyor fakat belirli aralıklarla kartı formatlamam gerekecek. Sanırım bende extreme pro alacağım, gopro'nun önerdiği kartlar içerisinde bu kartta var.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)