Go Pro kaskta nerde olmali?
Reklamlar
-
Arkadaslar meraba ben daha yeni bir go pro satın aldım motorda kullanmak ıcın bugun ılk defa denemek ıcın taktım. ilk kaskın yan tarafında kullandım donerken ise kaskın ust tarafına taktım. eve gelınce ıkısnıde ızledım ust taraftaki mukemmel bir kayıt yapmıs fakat yan tarafta hem kaskın yanı gozukuyo hemde ileriyi tam istedigim gibi alamamis. sorum su daha once bırıleri bana kaskın ustunde kullanılmaz demıstı sebebini soylemedı fakat duydum bunun gıbı seyler. her hangi bi sorun olurmu mesela dusmesi ucması veya ne bılıyım sorun yasarmıyım ? biraz uzun oldu kusura bakmayın kolay acıklayamadım
Reklamlar
-
benim gopro yandan yapışık, izlediğim videolara göre konuşursam üstten olan biraz fazla yukarıdan çekim yapıyor fikrimce. Yandan taktığın zaman kaskın hafif gözükmesi benim hoşuma gidiyo açıkçası arkadan birisinin bakış açısı gibi oluyor.
Ama aklımda hep kaza durumunda kafamın yanında çıkan 4-5cm'lik gopro çıkıntısıyla kafamı yere vurma sonucu boyna gelebilecek hasarlar var.
Tam doğrusu bu diyemem ama hoşuna gideni yap bence ya da al 2. yapışkan aparatı hem yana hem üste takarsın değişmeli
-
zaten hem yanda hemde yukarıda yapısık sanırım genel olarak yukarıda kullanıcam
-
Ben çenede kullaniyorum, hem yolu hem gösterge panelini hemde aynanın bi kısmını görüntülüyor. Tavsiye ederim
-
-
200+ süratlere çıkmıyorsan üstte olmasında sorun yok, ama üstte çok ses alıyor. Bence en güzeli depoda olması, göstergeyi güzel çekiyor
-
benimki yukarıda yapışık, net olarak yolu ve motosikleti de gösteriyor, yanlarda olunca bir taraf gözükmüyor, üstte olunca tam ortalanmış oluyor.
-
Cenede kullaniyorum ben. Izleyen icin daha guzel oluyor sanki..
-
felix_bjk1903 adlı üyeden alıntı
200+ süratlere çıkmıyorsan üstte olmasında sorun yok, ama üstte çok ses alıyor. Bence en güzeli depoda olması, göstergeyi güzel çekiyor
Michael Schumacher in yataga baglanmasinin sebebi kafaya taktigi gopro yuzunden.
-
Darkcity2000 adlı üyeden alıntı
Michael Schumacher in yataga baglanmasinin sebebi kafaya taktigi gopro yuzunden.
Aynı konuyu ben de açmak için sürünceme yaşıyordum, iyi denk geldi. Ben de kamera aldım ve hala sonuca ulaşamadım.
- Kaskın yanına eski kameramı takmıştım, hiç birşey belli oluyor. Ne diğer taraf ne görüş alanı.
- Üste taksam herzaman kullanamıyorum. Sadece şehir içi kullanımında uygun. (Şu an geçici olarak üstte takılı ve hiç memnun değilim)
- Çeneye takamıyorum, kasın zemini uygun kaviste veya düzlükte değil. Ayrıca aparatları ne kadar kombine etsem yine de düz bi açı yakalanmıyo kameranın duruşunda.
- Depoya takamıyorum, motorun ön siperliği siyah renk.
-
nefes almanı engellemeyecek şekilde olmalıymış
-
Araştırmalarımà dayanarak söylüyorum
Kaskin tepesine takınca sakatlık çıkma ihtimali var .
Sağ tarafa takınca . Türkiye girişler yan yollar genelde hep sağdan olduğu için sağ tarafta ki görüş açısı çok önemli o yüzden sağ tarafıda eliyoruz.
Sol tarafa görüş acısını engellemeyecek bir şekilde takılması daha mantikli çünkü kayıt ederken daha iyi çeker görüş mesafesi daha iyi olur
-
Ben çene hizasına takıldığını gördüm birkaç kez bence en iyisi bu olur hem görüntü hem açı olarak
-
Kask aparatı almka istiyorum nerden alabilirim?
-
konusu açılmışken sorayım. motosiklette hangi açılardan kayıt yapmayı önerirsiniz?
ilk olarak düşündüğüm bi ön tarafı çekmesi için depo üstü ve arka kısım için de kuyruk var, onun haricinde tavsiye alabilir miyim?
-
Çeneye nasıl taktınız ya la kamerayı mantığım el vermiyo bi resim atın.
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
konusu açılmışken sorayım. motosiklette hangi açılardan kayıt yapmayı önerirsiniz?
ilk olarak düşündüğüm bi ön tarafı çekmesi için depo üstü ve arka kısım için de kuyruk var, onun haricinde tavsiye alabilir miyim?
Hep gazlama anlarında ön çataldan çekmeyi istemişimdir farklı bi bakış açısı olur
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
-
keremkrmn adlı üyeden alıntı
Hep gazlama anlarında ön çataldan çekmeyi istemişimdir farklı bi bakış açısı olur
valla kerem bencede en ıyısı bu bende yandan sokup buraya takmayı dusunuyorum
[IMG][/IMG]
https://www.instagram.com/besafes1kr/
-
caglar48 adlı üyeden alıntı
Çok güzel yer ama benim kaskın önü aşağıdaki gibi orada hava giriş yeri var açılır kapanır monte edemem sanırsam :(
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
-
Tahminimce o her kaskta var o altta 2 parmaklık duzluk yere yapıskan aparatı takacaksın ordanda tek bi uzatma aparatı takıp açı verceksın
https://www.instagram.com/besafes1kr/
-
yan karenaja mı yapıştırmalı o zaman?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)