Çökertmeyin inanın 2 gün 12 saat bilgisayar başında kalmak çok sıkıcı. Ben artık kesin olarak şuna inanıyorum. Orijinal diye aldığımız hiç bir mal orijinal değil. Bunun örneklerini o kadar çok gördüm ki, kimseye ve hiç bir firmaya güvenim kalmadı.
Geçen ay bir arkadaşım XXX marka bir saat aldı. ünlü bir saatçiden ve 5000 tl ödedi. Sonra içine kurt düşünce başka bir saatçiye saati inceletti ve sahte çıktı. Satan firmanın bile haberi yokmuş. Saati geri aldılar ve parayı geri ödediler. Söylediklerine göre distribütör firmaya dava açmışlar.
5000 tl lik saatin sahtesini yapanlar bizim dandik kameraların sahtesini çok daha iyi yapar.
Upgrade yapan arkadaşlar wifi olmayan seriye mi sahip ?
Sayfaya girdim ve
We highly don't recommend upgrade SJ4000 WiFi, there is no new features
Bunu gördüm.
Bendeki wifi ve firma diyor ki
SJ4000 WIFI serisini yükseltmenizi tavsiye etmiyoruz, çünkü yeni bir özellik eklemedik.
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Marka çok sakat, Sjcam böle kameraya yaa
Lan ne biçim marka, ne biçim site bu böyle..?
Adamların verdiği link bile ölü
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
arkadaşlar benm kamera ful türkçe idi. güncelleme yaptım yazılar ingilizce oldu türkçeyi seciyorum yinede 7 sayfadan toplasan 1 sayfa ingilizce yazı cıkar önemli şeyler birde hadi bunu anladım güncellemeyi yanlış mı yaptım acaba açma tusuna basıyorum bi 20 saniye bekliyor sonra acılıyor kamera.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)