Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Garmin Virb Elite (GPS) Aksiyon Kamerası--(yardım ve görüş)

REKLAM ALANI
    Ahmet Turan Peker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda nc 750 x dct vstrom dl 650 xmax 250
    http://www.garminturkiye.com/Urun~vi...e-gps_286.html

arkadaşlar habu nun ses kaydı ..vs nasıldır kullanan varmı.(gopro demeyin onu biliyorum bunu uygun fiyata buldum birazcık )

teşekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    mic. girişi yoksa harici kablo ile bağlanabilir.Biraz boyutu büyük fakat marifet ve şarj konusunda oldukça başarılı. Avrupa'da bisiklet başta olmak üzere çoğu spora sponsor oluyorlar, sağlam markadır yani. Birkaç tane modeli var, bazılarının özellikleri kısıtlı.(goprodaki white black mevzusu gibi). Kısacası alınabilir. Özellikle gps özelliği gelişmiş olduğundan oldukça eğleneceksin. Şarj olayını da abartmışlar ve büyük bir artı. Sesi problem etme, harici mic takarsın. Ayrıca 0 fiyatı Türkiye'de aşırı pahalı bu aletlerin. Ederi 0 için 800 liradan fazla etmez bilesin.
    Edit: Elite modeli 1000 tl, sadece bir modeli 800 tl eder demek istedim.
    Ahmet Turan Peker bunu beğendi.

Ahmet Turan Peker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda nc 750 x dct vstrom dl 650 xmax 250
    Alıntı Janne adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mic. girişi yoksa harici kablo ile bağlanabilir.Biraz boyutu büyük fakat marifet ve şarj konusunda oldukça başarılı. Avrupa'da bisiklet başta olmak üzere çoğu spora sponsor oluyorlar, sağlam markadır yani. Birkaç tane modeli var, bazılarının özellikleri kısıtlı.(goprodaki white black mevzusu gibi). Kısacası alınabilir. Özellikle gps özelliği gelişmiş olduğundan oldukça eğleneceksin. Şarj olayını da abartmışlar ve büyük bir artı. Sesi problem etme, harici mic takarsın. Ayrıca 0 fiyatı Türkiye'de aşırı pahalı bu aletlerin. Ederi 0 için 800 liradan fazla etmez bilesin.
    Edit: Elite modeli 1000 tl, sadece bir modeli 800 tl eder demek istedim.
    teşekkürler mikrofon olayını bilmiyordum araştırayım
    “Ey îmân edenler! Şarap, kumar, dikili taşlar (putlar) ve fâl okları ancak şeytanın işinden bir(er) pisliktir; öyleyse ondan kaçının ki kurtuluşa eresiniz.

Ros1n2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superduke
    Uygun fiyata alabilecegin en ıyi kamera 'xiaomi yi' daha iyisi yok alternatif olarakta sj4000 alabilirsin

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)