Sj cam 4000 tavsiye ederim. yaklaşık 2 senedir kullanıyorum hiç bir problem yaşamadım. sjcam.com adresinden sipariş verdim 15 günde ulaştı elime içerisinden de envayi çeşit aparat çıkıyor, ama çantasını göğüs askısı aparatını aliexpress ten sipariş edebilir fiyatları uygun. bir de mutlaka yedek batarya ve seyahat şarjı almanı tavsiye ederim sitesinde var, ve aynı zamanda bunları kendi sitesinden almanı tavsiye ederim çünkü çakmaları piyasada çok var hem de sitesinden ço ucuza bulamazsın dışarıda fiyatları gayet ekonomik, ben denemek için en alt modelini aldım iyi çıkmaması ihtimaline karşı fakat daha sonra model yüksetmeyi de düşünmedim hiç, kayak yaparken, dalarken , bisiklette ve motorda kullandım gayet başarılı,
profesyonel bir arkadaşım bana tavsiye etmişti '' film çekmeyeceksen go proya o kadar para verme '' diyerek şimdi her seferinde dua ediyorum adama resmen
)
diğer arkadaşların saydıkları markaları bilmiyorum ancak kendi kullandığım cihaz oldugu için ihtiyacın kafana takılan sorulara cevap verebilirim SJ cam ile ilgili.