Xiaomi yi kullanıcı sayfasında tüm detayları ve merak ettiklerinizi bulabilirsiniz.
www.motosiklet.net/forum/kamera-ve-interkom/148269-xiaomi-yi-aksiyon-kamerasi-incelemesi-test-cekimleri.html
Xiaomi yi kullanıcı sayfasında tüm detayları ve merak ettiklerinizi bulabilirsiniz.
www.motosiklet.net/forum/kamera-ve-interkom/148269-xiaomi-yi-aksiyon-kamerasi-incelemesi-test-cekimleri.html
Go pro alasim geldi yorumlar tersine olsada nebilim
Bende sj4000 düşünürken xiaomi yi almış buldum kendimi. Çok araştırdım almadan önce ve kararım bu yönde oldu. Tamam sj4000 in aparatları içinden çıkıyor olabilir ama malzeme olsun görüntü olsun kalite olarak xiaomi kat be kat daha iyi. Hatta xiaomi yi yi sj4000 den ziyade sj5000 ile kıyaslıyor ecnebiler. Ayrıca xiaomi 155 derece görüş açısına sahip ama çok da önemli değil bence. Sony lens ve ambrella A7 çip set kullanması bile göz ardı edilemez. Fanboy gibi oldu anlattıklarım ama gerçek bu. Renk konusunda da xiaomi biraz fakir, sj4000 un siyah renginde gözüm kalmadı değil. Zamanla beyaz xiaomi de bana gayet sempatik geliyor artık..
Sj 4000 alacaksaniz paraniz bosa gitmis olmaz. Video ve fotolari gayet tatminkar. Ben banggood dan almistim. 2 senedir problem yok. Daha iyisi varsa ayni maliyette, iyisini alin tabi.
Sj400 te guzel ve uygun bir kamera. Hala da kullaniyorum.
Evet haberim var açın ebay' i veya aliexpressi milyonlarca satıcı yan sanayi, çakma, orjinal her çeşit ve her fiyatta gopro ekipmanıs atıyor ama xiaomi yeni bir ürün ve evrensel parçaları olmadığı için parçasını bulmak çok zor.
En basitinden ben bugün gittigidiyoru yada sahibinden.com' u açıp ekstra sj4000 bataryası alıp ertesi gün kargo ile teslim alabilirim sizin kameranızda şuan bu çeşitlilik var mı?
http://www.ebay.com/itm/Original-SJCAM-SJ4000-Wifi-HD-1080P-Waterproof-Action-Camera-Sports-DV-Camcorder-/391273919767?hash=item5b19be3517:g:RMcAAOSwuTxWBZT V
http://www.ebay.com/itm/Original-SJCAM-SJ4000-Wifi-Full-HD-1080P-Action-Camera-Sports-DV-2xBatteries-/391295372794?hash=item5b1b058dfa:g:NFAAAOSwhcJWIFA 1
bunlara bakın isterseniz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)