Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Aksiyon cam

REKLAM ALANI

Motosikleti
    pulsar 200ns
    ıyı aksamlar herkese uygun fıyata alınabılcek uzun sure cekım yapan a.cam kullanan varmı

Sj cam 4000 mesela ne kadar uzun sure cekım yaptıgını bılmıyorum ama kalıtelı bır urun sanırsam goruntu kalıtesı falan

motor aldıgımda guvenlık amaclı almayı dusunuyorum go proları onermeyınız lutfen cok pahalı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gokberk6426 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390 (2017)
    bende vAr memnun kaldim wifi ile telefona baglaniyordun ordan baslatiyoj foro cekiyor . full sarjda 2-2.5 saat
    vekim yapiyor hafiza karti ne kadar alirsan . 1080 p kayit yapabiliyor ben oneririm yani

not; yazim hatalari icin kusura bakmayin telden yazdim hava soguk malum

polemos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650 ABS (2013)
    Ben de delil amaçlı almak istiyorum. Gece görüntü kalitesi en iyi olanı hangisidir? Plakaların gece okunması gerekiyor.

Motosikleti
    pulsar 200ns
    Alıntı gokberk6426 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende vAr memnun kaldim wifi ile telefona baglaniyordun ordan baslatiyoj foro cekiyor . full sarjda 2-2.5 saat
    vekim yapiyor hafiza karti ne kadar alirsan . 1080 p kayit yapabiliyor ben oneririm yani

not; yazim hatalari icin kusura bakmayin telden yazdim hava soguk malum
    yazım hatanla dalga gecıcektım cunku foro cekıyo falan anlamadım gercı ama tesekurler yorumun ıcın gece nasıl senın elındekı orjınalımı fake mı nerden aldınız gıttıgıdıyorda suan ındırımde 300tlye satıyor yorumlara bakarsak orjınal ama

schumacher__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık 4 teker..
    Mr.Duke bunu beğendi.

gokberk6426 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390 (2017)
    Alıntı Mr.Duke adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yazım hatanla dalga gecıcektım cunku foro cekıyo falan anlamadım gercı ama tesekurler yorumun ıcın gece nasıl senın elındekı orjınalımı fake mı nerden aldınız gıttıgıdıyorda suan ındırımde 300tlye satıyor yorumlara bakarsak orjınal ama
    forumdan bi abiden aldim ben gece hic denemedim ama internette videolar var gece cekimleride gayet iyi . bence ikinci el alin guvenilir bulursaniz . yani kayit esnasinda fotograf cekiyor demek istedim . sinavdan cikinca ellerim dondu ama yorumu muda ekliyim dedim boyle oldu sogukta dokunmatik telefon eziyet oluyor

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)