gearbest 2 güne ürünü paketlemişler ve sisteme resmini çekip bile koymuşlar
gearbest 2 güne ürünü paketlemişler ve sisteme resmini çekip bile koymuşlar
arkadaşlar görüntüler donuk donuk oynuyor takılıyor sanki hatta sanki değil takılıyor böyle bir sorun yaşayan var mı? hafıza kartım sandisk 32 gb class 10.Kamera Version :std_ekxtr o4d7rk_160809. yardımcı olursanı sevinirim.
Kamera nasıldır h9 ile h9r arasında ne fark var ve bundle seçenekleri nedir?
r (remote) Uzaktan kumandası var. Ürün resimlerde uzaktan kumandayı görebilirsin.
H9R "R" "Remote" yani uzaktan kumandalı.Fiyatına göre iyi kamera.İncelemelerini ve bu kamera ile yapılmış çekimleri internette bulabilirsiniz.Harici mikrofon girişinin olmaması kameranın eksilerinden.Benim de niyetim var almaya ama şimdilik beklemedeyim tam karar veremedim.
Merhaba arkadaşlar, ben de bu kameradan aldım aliexpresten. Kamera elime ulaştı ancak video kayıt seçeneklerinde sadece 1080 30fps ile çekim yapıyor diğer seçenekler gözüküyor ancak yön tuşları ile seçemiyorum diğerlerini. Bunun nedeni nedir bilen varmı ?
Teşekkür ederim.
Yön tuşların çalışmıyor olabilir benimde aşağı tuşu çalışmıyor satıcıdan ücretin büyük kısmını iade almıştım 30 dolar kadar
[B]Kaska takılan aparatın bantlarının problemine kesin çözüm bulan arkadaş var mı.Kamerayı Yeni aldım 3M cırtlı yapışkan bant veya patex yada japon yapışkanı gibi bir formülü deneyen oldumu?/B]
videoları bilgisayara aktardıgımda dosyalar cok buyuk verilerde cıkıyor. Dosya boyutlarını ufaltmak için ne tavsiye edersiniz ? Instagram gibi sosyal medyada video paylasmak icin sorun yasıyorum.
Nasıldır arkadaşlar ,buyukler bende paraya kiyip alamadim 😄 inşallah iyidir bende alcam
Arkadaşlar yedek pil nereden alınabilir. Aliexpress dışında bulamadım
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
http://m.gearbest.com/action-cameras...NvbXwxMTU3Mw==
şuanda 40,99 $ diyor aparatlariyla birlikte.
ben bu kamerayı beğenmedim ama ucuz zaten genede alınabilir
merhaba bizim ekenlerin çektiği videoların son çektiği videolar genellikle son yarısı falan açılmıyor, video hasarlı hatası veriyor, sorunsuz kullananların kullandığı firmware sürümü kaç?
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:41 ----------
merhaba bizim ekenlerin çektiği videoların son çektiği videolar genellikle son yarısı falan açılmıyor, video hasarlı hatası veriyor, sorunsuz kullananların kullandığı firmware sürümü kaç?
insta: veli_montana_
Merhaba ben bu ürünün H9R remote control kumandalısını almak istiyorum aynı satıcı bunu satıyor güvenilirse alışveriş yapılmışsa sipariş vercem yorumlarınızı bekliyorum
hafıza kartın bozuk olabilir birkeresinde telefonda denk gelmiştim çektiğim resimleri açmıyor bozuk dosya diyordu içindeki mp3 ler yarıda kesiliyordu birkaç kere biçimlendirdim gene birşey değişmedi telefonmu bozuk diyordumki baska sd denedim düzeldi birde hafıza kartını biçimlendirmeyle ilgili program paylaşmıştım 64 lükler için gerçi ama o şekilde biçimlendirmeyi hatta vatsa baska sd kartta denemeni tavsiye ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:38 ----------
hiç kullanılmamış yedek pilim var jeletinde duruyor düşünürseniz özelden yazabilirsiniz
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)