güncel beyler
1 saatlik çekimde nekadar gb doldurur
HAYAT KIZGIN BOĞA BEN KIRMIZI PELERİN: ::
Selam,
Bende arayışlardayım fiyata göre çekimleri bayağı başarılı, netliği de iyi.
Ses konusundaki fikirlerinizi alabilirmiyim?
wifi çalıştıramadım, çalıştırdım yazı geldı ama telefonla baglayamadım
nasıl baglanacagı konusunda destek olabılecek olan var mı
program telefonda ınık wifi telde acıkken device + tıklıyorum bır sey bulamıyor
bir de kamera ayarlarını yaptıktan sonra ac kapat basa alıyor o kotuymus
Bence de adaptörlü olduğu için sana öyle gelmiştir, büyük kart mı kaldı bu devirde?
Emin misin?
Dört tekerlek bedenini, iki tekerlek ruhunu hareketlendirir
35. günde kamera elime ulaştı. Birisi inceleme yapmış sağolsun ondan bakarak kamerayı sıkıntı olmadan çalıştırdım 2 dakikalık kayıt yaptım gayet düzgün görünüyor. Kaliteli kamera. Hiç öyle yüksek fiyatlara çıkmaya gerek yok al bunu geç. İlerde imkan olursa bir tane de motorun üstüne monte edeceğim aynısından.
http://www.hepsiburada.com/sandisk-ultra-android-microsdxc-32gb-sd-adapter-80mb-s-class-10-hafiza-karti-sdsqunc-032g-gn6ma-p-FTHFZSAN32GMCAND80
Arkadaşlar Bu hafıza kartı kayıtta sorun yaratırmı? samsungdan daha iyi gibi geldi size danışmak istedim yardımcı olurmusunuz.
1080 60 kare de pil 2 saat gidiyor 30 karede 3 saat biraz geçiyor ama ben 3 adet artı pil aldım sizde alın çok pahalı degil
MOTOSTONE SİNİRLİ TAMİRCİ
( ----SCOOTER DÜŞMANI----- )
Yedek pilim geldi, iki pili de şarj edip denedim. İkisi de ortalama 55 dk kayıt yapıyor 720P 120fps ayarında.
Ayar değiştirip tekrar deneyeyim, merak ettim.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
kamerayı kapat ac ayarlar sıfırlanıyor
wifi hala problem benım ıcın telefonla baglayamadım
bu arada youtube video yukleyınce 360 p gösteriyor nasıl ayarlayabılırım daha kalıtelı gostermesı ıcın
Merhabalar ben de Eken h9 Action cam aldım yakında elimde olacak YouTube videoları incelediğimde motor üzerinde çekilen videolarda bulanıklık var gibi bu bulanıklığı gidermek adına 1080/60,1080/30,720/120 yada sizlerin önereceği bir çekim modu varmı???
Merhaba arkadaşlar. Bu kameradan bende aldım bu hafta geldi. bir iki çekim yaptım ve birde kendimce inceleme yaptım. paşlaşıyorum umarım yeni alacak arkadaşlara yardımcı olur.
SD kartta kararsız kalmıştım. Ama pahalısını almaya gerek yok bence. Ben Sandisk ultra class10 aldım 25tlye hepsi burada dan http://www.hepsiburada.com/sandisk-3...HFZSND32GMCG48
bu kamerayı kullanan arkadaşların tavsiyesi veya yorumuna ihtiyacım var. h9 aksiyon kamerasını bende aldım fakat yedek batarya için adaptör almak istiyorum. 900mah 3.7v değerlerinde bir adaptör alsam sıkıntı olmaz herhalde çünkü eken bataryalar için özel olarak yapılan bir adaptör ben göremedim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)