Sony Action Cam Mini Kutu Açılımı - ilk ayarlar (bi hayırlı olsun alırım )
Reklamlar
-
Uzun zamandır beklediğim kameraya kavustum. Ktunu açılımını videoya aldım, ilk ayarlarını yaptım. artık kullanıma hazır. İçinden kask için yan aparat yok onu ayrıca sipariş verip alacam. iyi seyirler. sorular varsa alabilirim.
https://www.youtube.com/watch?v=V0g2Xuy_UVM
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
Reklamlar
-
Hayırlı olsun
-
Hayırlı olsun.
Güle güle kullanın.
-
-
hayırlı olsun bende düşünüyorum bakalım
-
beğendiğim bir kamera,bende almayı düşünüyorum.Özellikle titreşim halinde iken titreşimi ekrana yansıtmadan çekim yapan bir kamera olduğundan diğer alternatif uygun fiyatlı ürünleri tercih etmiyorum dolayısı ile şayet kayıt performansı testi yapacaksınız lütfen bu özelliğinde üstünde durarak inceleme yapmanızı rica ediyorum.Ayrıca bu kask aparatını nerden temin edebiliriz bunuda paylaşırsanız şimdiden bir hazırlık bizde yapabiliriz.
Şahsi İnstagram Hesabım: _hayalet_ct.mc
Chaos Turkey MC - instagram: chaos.turkey.mc
Superlight Türkiye Facebook Sayfamız: slturkiye
-
titreşimi süper absorbe ediyor. internette çok fazla detaylı anlatımını bulamadım kameranın o sebebten deneyerek ögreniyorum. yakın bi zamanda tüm fonksiyonlarıyla ilgili bi video çekicem.
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
-
Hayırlı olsun.
Benim de alasım var.
Daha çekim yapmadınız mı yoksa ben mi göremedim?
-
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooo hayırlı olsun kaptan alırım bi kare
-
06 Aralık 2015, 09:56
Proxy1 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun.
Benim de alasım var.
Daha çekim yapmadınız mı yoksa ben mi göremedim?
Youtube ve facebook ta motorcu hikayeleri saylarinda sony ile yaptigim cekimler mevcut. Ordan bakabilirisin.
-
06 Aralık 2015, 11:13
Aynından almayı düşünüyorum. Siz nerden aldınız?. Birde kaskın üstü değilde yanda olması için aparatı ayrıca almak mı lazım?
toplam maliyet hakkında bilgi alabilirmiyim acaba?
-
07 Aralık 2015, 10:14
scooboy adlı üyeden alıntı
Aynından almayı düşünüyorum. Siz nerden aldınız?. Birde kaskın üstü değilde yanda olması için aparatı ayrıca almak mı lazım?
toplam maliyet hakkında bilgi alabilirmiyim acaba?
antalya süpermoto mağazasından hediye geldi bana bu kamera ama arkadaşım aldı geçen hafta saat kitiyle beraber 1190 tl. yanında yan kask aparatını (110 tl ) hediye ettiler geçen gün arkadaşıma... düşünürsen senin için görüşebilirim. yardımcı olurlar gene.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)