Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kask içi müzik sistemi ve çağrılar için bilgi istiyorum.

REKLAM ALANI
    dovahhkin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax 250 ABS
    Merhabalar arkadaşlar.
    Öncelikle agv nin k5 fullface kaskını kullanıyorum.
    Ben müzik dinlemeyi çok seven biriyim ve motosiklet benim için büyük bi zevk haliyle ikisini birleştirmeyi çok istiyorum.
    Ebay aliexpress gibi sitelerle hiç işim olmadı ve bu yüzden nasıl kullanılacağını hiç bilmiyorum
    Biraz baktım ama çözemedim sadece satın alma olayını anladım yani sipariş verebilirim.
    Kask içinde bluetoth ile telefonu bağlayıp çağrı geldiği zaman kaliteli konuşmak (zor durumda kalmadıkça 120km yi geçmiyorum yani çok kaliteli birşeye ihtiyaç duymam)
    Ve gerçekten yeri geldiğinde çok yüksek ses ile müzik dinlemek istiyorum
    İntercom un mantığını tam bilmiyorum ama motosikletler arası telsiz görevi gören bi sisteme ihtiyaç duymayacağım bunu belirteyim
    Ben böyle bir ürün arıyorum.
    Ürün için bütçem 450 tlye kadar
    Ve bu üründen anlayan bir tanıdığımda yok malasef.
    Türk sitelerinden almak daha çok isterim bizim esnafımız kazansın ama bu fiyat farkı 100 150 lirayı geçmemek kaydı ile tabiki
    Bilgisi olan arkadaşlar buradan bana link önerirse çok çok müteşekkir kalırım çok sevinirim
    Şimdiden teşekkür ederim.
    Herkeze kAzasız keyifli yolculuklar.
    Suzuki AN125 47000Km,Sym Gts 250ievo 4000km,CBR 125 6500Km, ,Kawasaki Ninja 250R 14000km
    Yamaha Xmax250 ABS 7000km, KTM Duke 200 ABS 3100km Yamaha Xmax250 8000km, Xj6n 18000km Xmax 250 Yollarda..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda CBF 600
    Kendimi google gibi hissettim
    Bunu mu demek istediniz?
    http://www.motosiklet.net/forum/kame...me-89-usd.html

dovahhkin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax 250 ABS
    Aynen biraz öyle oldu ama gerçekten anlamıyorum hocam

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:59 ----------

arkadaşlar yokmu yardımcı olacak :(
    Suzuki AN125 47000Km,Sym Gts 250ievo 4000km,CBR 125 6500Km, ,Kawasaki Ninja 250R 14000km
    Yamaha Xmax250 ABS 7000km, KTM Duke 200 ABS 3100km Yamaha Xmax250 8000km, Xj6n 18000km Xmax 250 Yollarda..

Ros1n2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superduke
    Aynı sıkıntı bendede vardı. Telefon kulaklığıylaa dinliyordum ama oda kullanışlı olmuyordu sağa sola takılıyordu kaskın içindeyken kulağımdan çıkıyordu filan. gittim 15tl ye çin malı PC kulaklığı aldım söktüm içini kaska monte ettim ve nemi oldu.. Telefon kulaklığına devam Ama daha kaliteli bisey alsaydım olabilirdi bence hala ümitliyim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı Muhammett adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynı sıkıntı bendede vardı. Telefon kulaklığıylaa dinliyordum ama oda kullanışlı olmuyordu sağa sola takılıyordu kaskın içindeyken kulağımdan çıkıyordu filan. gittim 15tl ye çin malı PC kulaklığı aldım söktüm içini kaska monte ettim ve nemi oldu.. Telefon kulaklığına devam Ama daha kaliteli bisey alsaydım olabilirdi bence hala ümitliyim.
    Böyle bir şey almak lazım

Aklıma geldi bi kulaklığı takıp deneyeyim dedim de müzikte iyi hem çevreyi hemde müziği eşit duyabiliyorum lakin mikrofon yetersiz kalıyor
    Bab Hunk'un dediği gibi bir şey lazım bence de.

Bu arada eski kaskta denedim zaten yalama oldu

sahin08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ramzey qm250-2006 skyjet-sj100-7 yuki gy200
    bu otuz liralık bluetottlu muzikçalardan denkgeldi arızalı söktüm anakartı ayırdım kaskın dışına yapıştırdım (arka ense tarafına)
    kask içine 2 hoparlör monte ettim
    mikrofon için 4 lük elektrik kablosunu bant ile kaplayıp kaskın içine tuturdum bataryayı ense tarafındaki boşluğa birazda oyarak (hiç önermiyorum ama )yerleştirdim
    kask içi hoparlörleri silikon ile yapıştırdım şarjı rahat 2 gün gidiyor
    çok özenmedim ,boş vaktim ve fikrim vardı oldu
    düğmeler ensede kaldı 4 müzikçalar + çağrıya cevap veren tuşlar var onlarıda birgün eserse daha kolay biryere alırım
    bu arada amfisi okadar güçlü ki sesi sonlayıp masaya koyuyorum deli ses veriyor
    maliyet neredeyse sıfır
    bluetootlu kask ortalama 1500 tl filan :D:D
    make your self....

yunusus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    Alıntı brnkrc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kendimi google gibi hissettim
    Bunu mu demek istediniz?
    http://www.motosiklet.net/forum/kame...me-89-usd.html
    Alıntı Alper Karademir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen biraz öyle oldu ama gerçekten anlamıyorum hocam

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:59 ----------

arkadaşlar yokmu yardımcı olacak :(
    Adam linkte yardımci olmuş zaten. Zahmet edip linke tıklar icerisindeki bilgileri okursan istedigin sonuca ulasacaksindir.
    Yurtdisindan alisverisin nasil yapildigini bilmiyorsan da forumda yurtdışı alışveriş yazarak arama yaparsan tüm inceliklerini öğreneceğin daha önceden emek harcanıp derlenmiß yazılara ulaşırsın
    [I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    yurtdışı alışverişi ile ilgili videolar var ordan öğrenebilirsiniz.
    ebay den alacaginiz ucuz bi interkom tüm işinizi görecektir.
    müzik dinleme, radyo dinleme, telefon görüşmesi ve başka bir interkom ile bağlantı.
    ben temmuz 19 da sipariş vermiştim, 14 ağustosta elime ulaştı. kaska monte ettim. şehiriçi trafikte müzik dinliyorum. arkadaşlarla sürerken telsiz gibi kullanarak muhabbet edebiliyorum.
    tavsiye ederim.

Motosikleti
    cb 125 honda
    ben kendi kaskıma yaptım hem müzik dinleyebiliyorum hem telefon konuşması yapabiliyorum. sana bu konuda yardımcı olabilirim

ishan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda 2009 600 silwerring
    ben yurtiçinden 2 li olarak bt intercom aldım ..googleden aratarak yerli satıcıları bulabilirsiniz 300₺ ye aldım

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)