Xiaomi Yi Aksiyon Kamerası İncelemesi - Test Çekimleri
Reklamlar
-
24 Aralık 2015, 14:39
*Heka adlı üyeden alıntı
Hocam gearbest işini profesyonelce yapıyor, güvenilir bir site, gönlün rahat olsun. Sipariş kargoya verilirken pakedin resmi ve takip numarasını paylaşıyorlar.
Bende gearbestten aldım kameramı, hiçbir sorun yaşamadım.
Arkadaşlar kameralarınız hayırlı olsun. Açıkçası ben memnun kaldım xiaomi yi den. Henüz kaskıma takamadım, aparatların hepsi gelmedi ancak arabanın ön camına vantuzla takıp deneme çekimleri yaptım.
1920x1080p 60fps de mükemmel kayıt alıyor. Görüntü gayet net. Kullandığınız micro sd kartın en az class10 ve üzeri özellikli olmasına dikkat edin. Birim zamanda yazma hızı düşük bir kart kullanırsanız görüntü yazma hızına yetişemeyip videoda sorun yaşatabilir.
Ben kamerayı fiyatına göre gayet başarılı buldum.
Reklamlar
-
24 Aralık 2015, 14:48
SuleymanE adlı üyeden alıntı
Hocam gearbest işini profesyonelce yapıyor, güvenilir bir site, gönlün rahat olsun. Sipariş kargoya verilirken pakedin resmi ve takip numarasını paylaşıyorlar.
Bende gearbestten aldım kameramı, hiçbir sorun yaşamadım.
Arkadaşlar kameralarınız hayırlı olsun. Açıkçası ben memnun kaldım xiaomi yi den. Henüz kaskıma takamadım, aparatların hepsi gelmedi ancak arabanın ön camına vantuzla takıp deneme çekimleri yaptım.
1920x1080p 60fps de mükemmel kayıt alıyor. Görüntü gayet net. Kullandığınız micro sd kartın en az class10 ve üzeri özellikli olmasına dikkat edin. Birim zamanda yazma hızı düşük bir kart kullanırsanız görüntü yazma hızına yetişemeyip videoda sorun yaşatabilir.
Ben kamerayı fiyatına göre gayet başarılı buldum.
Daha önce bir çok kez eBay ve benzeri sitelerden alışverişim olmuştu ve ödememi paypal üzerinden gerçekleştirdiğim için hiç bir sorun yaşamamıştım. Bu alışverişimde de paypal kullandım o yüzden biraz rahatım açıkcası.
Kameranızın yazılımını güncellediniz mi peki?
-
24 Aralık 2015, 14:52
*Heka adlı üyeden alıntı
Daha önce bir çok kez eBay ve benzeri sitelerden alışverişim olmuştu ve ödememi paypal üzerinden gerçekleştirdiğim için hiç bir sorun yaşamamıştım. Bu alışverişimde de paypal kullandım o yüzden biraz rahatım açıkcası.
Kameranızın yazılımını güncellediniz mi peki?
Evet hocam güncelledim. Sizde kamera gelince önce şarjını fulleyip ardından güncellemenizi yapın mutlaka
-
24 Aralık 2015, 16:02
*Heka adlı üyeden alıntı
Hocam biraz pahalı almışsınız sanki, dün gece sipariş geçtim bun resimdeki ürünleri, hepsi 80.44 $ ama anlamadığım 235 TL çekmesi gerekirken 245 çekti. Neden acaba? Birde 1 ayı bulur mu gelmesi
-
24 Aralık 2015, 16:13
AKIN17 adlı üyeden alıntı
Hocam biraz pahalı almışsınız sanki, dün gece sipariş geçtim bun resimdeki ürünleri, hepsi 80.44 $ ama anlamadığım 235 TL çekmesi gerekirken 245 çekti. Neden acaba? Birde 1 ayı bulur mu gelmesi http://i.hizliresim.com/Ro6BnY.png
Hocam fazla çekme olayı bankadan kaynaklı. Bankadan gün içi işlem saatleri dışında döviz alım satım işlemi yaparsan bankalar zarar etmemek için kuru daha yukardan hesaplıyor.
Yani sen 1$=2,92 tl den 81$= 235 TL hesaplıyorsun. Ancak o sırada seans kapalı ve banka kuru muhtemelen 3 den hesaplamıştır. Dolarla yurtdışı alımlarında gün içi işlem saatlerinde yapın alışverişinizi.
Benim bildiğim fark buradan kaynaklanıyor.
Tahmini teslim 1 ayı bulur.Bu süre bizim gümrüğün ve pttnin keyfine göre değişiyor. Bazen paket gümrükten 1 günde geçip anında dağıtıma gönderiliyor bazen sadece gümrük kontrolünde 1 hafta bekliyor.
Aşağı yukarı 30-40 gün içerisinde eline geçer paketin.
-
24 Aralık 2015, 17:32
Vay maşallah, 30-40 gün ha
-
24 Aralık 2015, 18:49
[B]
Hocam biraz pahalı almışsınız sanki, dün gece sipariş geçtim bun resimdeki ürünleri, hepsi 80.44 $ ama anlamadığım 235 TL çekmesi gerekirken 245 çekti. Neden acaba? Birde 1 ayı bulur mu gelmesi?
Ödemeyi nasıl yaptığınızı bilmiyorum ama şu sebeplerden kaynaklı olabilir;
PayPal ile yaptıysanız eğer paypalın kur hesabı güncel kur ile farklı.
İkincisi bankanızın dolar bazı alışverişlerinizde size yansıttığı ücretler ve o an ki kuru.
Ben bankamı kullanarak ödeme yaptım ve 90,31$ ödedim. Varsa bankanın koyacağı bir ücret ya da kur farkını yansıtıp yansıtmadığını bilmiyorum.
Arkadaşımın kredi kartı ile ürünü kendisine aldığım için bir bilgim yok. Ekstre'ye baktığında umarım bir sürpriz ile karşılaşmaz.
30 gün içerisinde elinizde olur diye düşünüyorum. Geçen yıl Aralık 2 de verdiğim bir sipariş yeni yıl nedeniyle 48 gün sonra elime geçmişti.
Bu siparişimi bilerek geciktirdim, yılbaşı telaşı da bittiği için ürün kısa sürede elimde olacaktır diye umuyorum.
Aldığımız ürünler farklı o yüzden ücretleri de farklı.
-
25 Aralık 2015, 15:57
Arkadaşlar kargom "shipped out" yani kargoya verilmiş galiba. Takibini nasıl yapacağım, herhangi bir takip kodu falan verilmedi bana.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:43 ----------
Edit : Takip numarası var, ama görünmüyor şu anda, sanırım yola çıkmadı daha,
-
25 Aralık 2015, 20:30
Teslimat ve fatura adresini yanlışlıkla eski adresimi girmişim. Konuyla ilgili ticket gönderdim ve 20 dakika içinde cevap aldım ve adresimi güncellediler. Belirtmekte fayda var, sistemleri çok güzel çalışıyor. +1
-
25 Aralık 2015, 20:32
*Heka adlı üyeden alıntı
Teslimat ve fatura adresini yanlışlıkla eski adresimi girmişim. Konuyla ilgili ticket gönderdim ve 20 dakika içinde cevap aldım ve adresimi güncellediler. Belirtmekte fayda var, sistemleri çok güzel çalışıyor. +1
Hocam sizin ürünler kargonlandı mı?
-
25 Aralık 2015, 20:58
Hocam sizin ürünler kargonlandı mı?
Hayır hocam, ''processing' olarak gözükmekte, işleme almışlar ürünü hazırlıyorlar.
Takip numaranız sisteme girilmiş olabilir, PTT'nin sisteminde görülmesi biraz zaman alabiliyor, kontrol edebileceğiniz farklı bir adres daha olması lazım ancak ismini hatırlamıyorum şu an.
Edit : Takip Numarası Kontrol
-
25 Aralık 2015, 23:02
Göremiyorum şu anda, yarın bakarım artık, inşallah sıkıntı çıkmaz, ilk defa yurt dışı alışveriş yapıyorum da
-
25 Aralık 2015, 23:53
-
26 Aralık 2015, 00:07
Yanlış değilsem Gearbest kendi deposundan satış yapıyor değil mi? Ali Express gibi değil ? Birde kaç gün sonra takip edebilirim kargoyu tahminen ?
-
27 Aralık 2015, 06:35
Yanlış değilsem Gearbest kendi deposundan satış yapıyor değil mi? Ali Express gibi değil ? Birde kaç gün sonra takip edebilirim kargoyu tahminen ?
Evet, bildiğim kadarıyla bir kaç ülke de depoları var. Siparişim Türkiye saatine göre dün sabah kargoya verilmiş, paketin fotoğrafını sisteme eklemişler. Fatura tutarını düşük göstermelerini rica etmiştim ve 22$ olarak göstermişler. Takip kodunun sistemde görülmesi 3-5 günü bulabilir.
-
27 Aralık 2015, 10:23
Ben fotoğraf falan göremedim hocam, nerden bakılıyor bu fotoğrafa?
-
27 Aralık 2015, 10:58
Gearbest üzerinden üyeliğinize giriş yaptıktan sonra bu linke tıklayın.
Daha sonra ''Track your Shipment'' linkine tıklayın.
-
27 Aralık 2015, 16:25
Hocam bende durum bu, ne oluyor şimdi?
-
27 Aralık 2015, 17:43
Hocam bende durum bu, ne oluyor şimdi? ..
Herhangi bir problem yok görünüyor, takip numarası aktif olacaktır kısa süre içerisinde. Fotoğraf işine o kadar takılmana gerek yok, ben ilk alışveriş olduğumu belirttim ve sanırım bana güven vermek amacıyla eklemiş olabilirler fotoğrafı, belki de başka bir sebebi vardır inan bilmiyorum.
-
29 Aralık 2015, 02:00
bir xiaomi yi de ben almayı düşünüyorum fakat daha önce yurtdışından hiç ürün satın almadım gümrüğe takılma ürün takibi ve ürünün bana ulaşması konusunda bilgisizim daha önceden satın almış olanlar yardımcı olabilir mi acaba :D
Sepete bu ürünleri attım kaskın sol ya da sağına yapıştıracağım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)